Nisseskæg & julemandsparykker

Her kan du vælge mellem en række forskellige nisseskæg, så du let finder det rigtige skæg til din julemand. Bemærk at nogle af skægne sælges som sæt med tilhørende paryk og/eller øjenbryn. Andre nisseskæg er "kun" skæg og her skal du eventuelt købe julemandsparykken seperat.

Til et rigtigt julemandskostumer er nisseskægget måske det mest vigtige tilbehør, ud over julegaverne......

Produkter

Den fulde transformation – De vigtige detaljer
Ønsker du at transformere dig til en komplet og helt gennemført julemand, tilbyder vi et stort udvalg af julemandskostumer i utallige varianter. Til både børn og voksne finder du blandt andet traditionelle kostumer i de klassiske hvide og røde farver, morsomme kostumer som superhelte julemanden, samt stilfulde og moderne udklædninger.
MEN! Til den fulde transformation hører der selvfølgelig en hvid juleparyk og et klassisk flot julemandsskæg til.

Hos Festtema finder du både hvide og grå varianter af skæg. Vi kan tilbyde krøllede, pjuskede og mere glatte udgaver, skæg med medfølgende paryk og paryksæt med både skæg og øjenbryn.
En stor del af julemandens identitet ligger i skægget, hvorfor det absolut ikke er her man skal gå på kompromis. Hvis du tilsætter de små fine detaljer, som for eksempel øjenbryn, små runde briller og den flotte røde gavesæk over skulderen, vil det skabe en god dybde og autenticitet i hele looket.

Skal du bære skægget til en julefest hvor du ikke nødvendigvis har forhåbninger om at få det med dig hjem igen, så tilbyder vi billigere modeller som tåler dette. Vi har dog også dyrere luksusmodeller, hvis du skal se ekstra godt ud når du skal ud og dele gaver ud til alle artige børn.

 
1