Nissehuer | Find din nissehue her

Intet er mere populært i julen end nissehuer - med undtagelse af julegaver.......

Ungerne elsker nissehuen og tager den gerne på i børnehaven og skolen. TV-værten har sin nissehue på i TV og både buschauffører og kontorets spasmager spreder gerne julestemning iført nissehuer. Her har vi samlet mere end 25 forskellige nissehuer: den billige i filt hvis du skal bruge mange, den 1M lange nissehue hvis du skal være moderne, den lækre i plys med tyk hvid velourkant og en hel masse andre forskellige nissehuer.

Produkter

Nissehuer – En juleklassiker
Den allermest populære og absolut uundgåelige julevare, må vist være nissehuen. Hos Festtema har vi en hel masse forskellige varianter, lige fra den traditionelle til den morsomme, men også de elegante til både børn og til voksne.

Vi tilbyder billigere modeller som tåler en julefest hvor du ikke nødvendigvis har planer om at få den med dig hjem igen, men også lidt dyrere luksusmodeller med flotte detaljer og af gode materialer.

Klassiske nissehuer til både børn og voksne
Satser du på en enkel og stilfuld juleudklædning, anbefaler vi at du overvejer en helt klassisk nissehue, da den nemt kan dresses både op og ned, afhængigt af din påklædning.
Vi har alverdens udgaver af flotte nissehuer, både med guld- og sølvglitter, lange og korte, i filt og med plys, og nissehuer på hårbøjler.
Du bør derfor altid med garanti kunne finde en nissehue der falder lige i din smag i vores sortiment.

Nissehuer med et moderne touch
Juletiden er propfyldt med massere af traditioner, men måske du ønsker lidt forandring og inspiration til at give din udklædning et nyt og friskt pust, så har vi hos Festtema også flere forskellige varianter af nissehuer med et moderne look.

En af vores mest populære modeller er julehårbøjlen til kvinder, som fås i forskellige udgaver. Den er super elegant og helt perfekt til decembers julefester og sammenkomster.

Hvis du ligesom os synes at skots tern er lidt sejt, kan du også prøve dig med en anderledes men ret sjov rød og grønternet nissehue med hvid plyskant. Med denne hue vil du helt sikkert skille dig ud fra mængden.

Kan du godt lide at tiltrække dig opmærksomhed, så er en lysende variant helt sikkert lige noget for dig.
Hos Festtema kan du for eksempel finde en klassisk rød nissehue med hvid plyskvast og plyskant med lysende røde hjerter.

En glædelig ny variant til den ellers traditionelle nissehue, er den ekstra lange med røde og hvide striber. Ønsker du dog noget mere diskret, tilbyder vi også små søde nissehuer og alfehuer på hårbøjle i adskillige modeller.

Føler du dig lidt fjollet, har vi også en nissehue lavet af plastik påsat på et par sorte briller. Denne kan du med fordel bruge sammen med en helt hvid bluse og et par røde seler.

 
Kostumer til voksne, billige kostumer, kostumer til kvinder, kostumer sidste skoledag, kostumer roskilde