Julemandskostume | Julemandskostumer | Julemandstøj

Julemanden selv køber sit kostume hos Festtema. Vi har julemandskostumer fra 199,- i filt og uopslidelige julemandskostumer i lækker plys til en ægte julemand.

Her er julemandskostumet til dig der arbejder som julemand. Her er julekostumer til jer der skal til julefrokost og gerne vil have et billigt julemandskostume. Men fælles for alle julemandskostumerne er at de alle signalere JUL og spreder både fryd og glæde.

Produkter

Julemand | Julemandskostume

Julemandskostumet findes i mange udgaver og uanset om du skal være julemand for en aften, påtænker at give den som autentisk julemand år efter år eller du faktisk er julemanden og bare trænger til en fornyelse af julemandskostumet så finder du det her.

Uanset hvad er julemandskostumerne indbegrebet af jul og i modsætning til gaverne, maden og juletræet kan et godt julemandskostume sagtens genbruges år efter år. Derfor har vi også altid gjort lidt ekstra ud af at finde de bedste julemandskostumer. 

Vi har komplette julemandskostumer bestående af bukser, jakke, skæg, bælte og støvleovertræk. Vi har julemands kåber og eksklusive julemandsjakker. Kort sagt har vi alt indenfor juleudklædning & beklædning.

Julemandskostumer

Julen er fyldt med alverdens forberedelser og traditioner. Levende lys og lyskæder lyser hjem, haver og gader op og tilfører de mørke nætter et strejf af magi. Alle elsker julen, og derfor har vi hos Festtema samlet traditionelle, elegante, stilfulde og morsomme julemandskostumer til børn og til voksne.

I Festtemas sortiment finder du de ikoniske røde og hvide farvede kostumer med fine detaljer og plys, men vi har også nogle mere sjove og anderledes udgaver. Føler du dig i det sjove hjørne, kan du hoppe i vores oppustelige julemandskostume eller i det megaseje superjulemands kostume med stenhårdt vaskebræt.

Du kan eksempelvis også finde det klassiske juleantræks største konkurrent, nemlig det super morsomme step in kostume, hvor det ligner at du ridder rundt på Rudolf som julemanden.
Kombiner julemandskostumet med et par hvide handsker og den obligatoriske gavesæk for et gennemført look.

Leder du derimod efter et stilet kostume med lidt ’coolness’ over sig, tilbyder vi et rødt og hvidt jakkesæt med plys, til dig der tør skille dig lidt ud fra mængden.

Tilføj fine detaljer
Til enhver julemand, uanset om det er den traditionelle slags eller den nymoderne, så hører nissehuen til, om man vil det eller ej. Nissehuen er en sand juleklassiker og findes både i luksusmodeller og i billigere udgaver i vores sortiment. Om du er til nissehuer med plys, lange, korte, klassisk røde, stribede eller på hårbøjle – Så har vi noget til enhver smag og stil.

Hvis du går all-in på udklædningen som julemand, skal du selvfølgelig have dig en juleparyk på under nissehuen og det dertilhørende store flotte og hvide julemandsskæg, så du bliver uigenkendelig.

 
1