Jule service | Engangsservice & bordpynt i juletema

Uanset om det er til hjemmebrug; kontoret, en julefrokost eller bare fordi du er vild med jul og hader opvask, så er du havnet i den rette kategori. Her har vi samlet massevis af engangsservice og bordpynt.

Du finder alt i praktisk engangsservice; kopper med snemænd, kagetallerkner med juletræer og sne, paptallerkner med klassisk julemotiv og gran plus forskellige fade og skåle. Engangsbestik sælgesi flere forskellige farver, men hvad passer bedre til julen en rødt eller grønt bestik?

Sidst men ikke mindst har vi samlet mange forskellige typer bord-konfetti i utallige jule-designs.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
Side:
  1. 1
  2. 2

Kunsten at dække et smukt julebord
Julehumøret stiger og man begynder at glæde sig til hyggelige familiesammenkomster, årets julefrokost på arbejdet og de mange morsomme julearrangementer som gør juledagene til noget helt specielt.

Et flot og indbydende julebord skal selvfølgelig dækkes med praktisk og dekorativ jule service samt bordpynt i alle julens farver. I vores udvalg finder du alt fra juletallerkener, kopper og servietter til juleduge, papirsugerør og konfetti i mange julede varianter. Med alt dette har du et garanteret godt udgangspunkt for at skabe den gode julestemning ved julebordet, hvor dine gæster kan sidde og hygge sig til langt ud på natten.

Husk også at sørge for festlig underholdning, som kan vare hele aftenen. Hertil vil det være perfekt at arrangere et julebord med et bestemt tema. Eksempelvis kan det være et juletema hvor lokalet udsmykkes med smuk og farvestrålende julepynt, bordene dækkes med engangsservice med hyggelige motiver som kun kan gøre at gæsterne kommer i den rette julestemning, og gæster iklædt i flotte og sjove julekostumer.
Så kan det kun blive en dejlig aften!

 
2