Julefest | Julekostumer, julepynt & dekoration til Jul

I denne kategori finder du alt til julens mange fester. Her er pynt og dekoration til Julestuen, til julefrokosten eller selve juleaften. Her er Nissehuer, Julemandskostumer og Alfekostumer. Du kan finde lammeta guirlander i guld eller sølv. Eller hvad med julesokker, hårbøjler med rensdyr og  en rød næse?

Kort sagt er her ALT til julefesten - udklædning, pynt dekoration og engangsservice

Ho-Ho-Ho....

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Pynt, dekoration, fis og ballade til julen

Julen handler om at give men det er da også fedt at få! Herinde har vi lige hvad du mangler, til at få færdiggjort pakningen af din julegave og få nogle sjove idéer til den perfekte julegavedekoration. Fra gavebånd i de flotteste farver til børnekostumer og videre til de helt fjollede idéer.

Gavebånd & sløjfer:

Mangler du et flot bånd til pakningen af gaven? Herinde kan du finde en masse spændende farver til dine gaver, som lige giver prikken over i’et. Gør kæresten, børnene eller resten af familien glade ved, at gøre gaven ekstra flot til enhver begivenhed.

Kostumer:

Julen er den bedste tid på året – eller det synes vi i hvert fald! Hos Festtema har vi en masse forskellige slags julekostumer til alle. Vælg mellem prinsessekostumerne til de lidt yngre piger og racer kostumet til drengene. Eller hvis du føler dig lidt fjollet, og gerne vil have et lidt frækkere kostume til julefesten, har vi også en masse varianter i denne kategori.

Julefest

Her finder du alt hvad du får brug for, til at gøre julen sjovere for dig og familien. Du finder alt fra julepynt til dekorationer og kostumer til børnene og til de voksne. Pift juletræet op med nogle fine glaskugler og glasophæng i forskellige farver og varianter eller hvad med nogle flotte guirlander?

Bliv klar til julefesten med vennerne, med vores brede udvalg af kostumer og tilbehør til kostumerne. En klassiker ville være julemandskostumet! Hvem er ikke vilde med julemanden? Og så kan det fås til både børn og voksne.

Du kan også vælge, et alfekostume eller et nissekostume, som kan fås som nissepiger og nissemænd og helt ned til babynisser. Og en masse andre kostumer som kan findes oppe i kategorierne!

 
21