Tilbehør t& udklædning til Halloween | Halloween accessories

Uanset om du skal bruge tilbehør til dit kostume, spøgelsestog eller dekoration af en stue kan du finde mange sjove, uhyggelige og kreative ting i denne kategori med Halloween udklædning. Tilbehøret spænder bredt fra mini-kranier og sorte roser til afhuggede fingre, skrumpehoveder og hyggelige spøgelser. Eller hvad med en rusten bensav, en kæde eller bare en tulle blodig gaze.  

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Halloween udklædning

Vi elsker Halloween og vi elsker udklædning – ikke bare kostumer men også udklædning i form af heksehatte og næser, djævlehorn og kunstige sår. Skeletmasker, klovnemasker, FX sminke og alle de andre former for udklædningsgenstande & tilbehør der skal til for at du kan lave dit eget Halloween outfit eller sætte prikken over i’et på den færdigt købte Halloweenudklædning.

Lav dig egen Halloween udklædning

Hvis du har lyst og mentalt overskud er det slet ikke så svært at lave sin egen Halloween udklædning. ”de levende døde” er jo ganske almindelige mennesker som er blevet til zombier. Som levende arbejdede de som; buschauffører, tandlæger, skolelærer eller noget helt andet. Døde kan desværre være både børn og voksne, så hvorfor ikke tage udgangspunkt i noget aflagt tøj og skabe din helt egen Halloween udklædning.

 Når du har bestemt dig for hvad din karaktér var, før han eller hun gik bort kan du lave udklædningen ud fra dette erhverv og forstil dig så hvordan personen ville se ud hvis han eller hun var blevet begravet i sig eget tøj eller ”uniform”.

  • Hvilke former for udklædning skal du bruge for at skabe karakteren?
  • Er der tale om et ”skelet”, et råddent skelet eller nærmere en zombie der stadig har hud og hår
  • Skal du bruge en maske til udklædningen eller et der bedre at sminke sig selv

Når du har besluttet dig for hvem eller hvad du vil være er du næsten færdig…….Tag tøjet på og kravl rundt på jorden til tøjet er godt og grundigt beskidt. Klip eller riv eventuelt lidt i tøjet og sprøjt det så til med kunstigt blod og snart har du en både unik og autentisk Halloween udklædning.

Hurtig & effektfuld Halloween udklædning

Den hurtigste og måske mest effektfulde form for Halloween udklædning skabes ved hjælp af kun én del. Desværre er denne fantastisk effektive udklædningsform forbeholdt for voksne: Kontaktlinser

Kontaktlinser ændre dit udtryk i en sådan grad at du med ét kan skræmme dine egne børn og vække afsky og rædsel hos andre voksne. Du kan få helt hvide øjne uden pupiller eller du kan bruge Sclara linser som på film og gøre hele øje helt sort eller rødt.

Men du skal være opmærksom på at forvandlingen til tider er så voldsom at du virkelig skræmmer især børnene omkring dig. Ikke mindst små børn som kender dig og dit ansigt i forvejen….

Køb alle former for Halloween udklædning her

Hos Festtema tør vi godt sige at vi har et kæmpe udvalg af Halloween udklædning og tilbehør. Vi har alt fra heksenæser og koste til professionel teater sminke, FX make-up og færdige Halloween sår. Vi har kunstige negle, vampyrtænder og naturligvis Halloween linser. Du kan få edderkopper til håret, parykker, økser som sidder fast ”i hovedet” og alle former for kunstigt blod.

Så uanset hvordan udklædningen til dette års Halloweenfest skal være kan du finde det hele her i webshoppen eller i butikken i Skovlunde hvor al vores udklædning er på lager og kan købes nu…

3