Halloween skelet | Skeletter i alle størrelser

Et skelet til Halloween er et must. I denne kategori har vi samlet alt hvad der findes af skeletter; små skeletter, skelet gurilander, skeller med lyd, skeletter med lys og endda skeltter med båd lyd, lys og bevægelse.

Her er skeletter i alle størrelser, fra 2,5cm til life size skeletter på hele 170cm. Vi har skeletter i lates, skeletter i hård plast der ligner og føles som rigtigte skeletter. Søde, bløde skeletter og alt der i mellem.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
Side:
  1. 1
  2. 2

Halloween skeletter | Skelet til pynt

Skal du bruge et skelet til pynt i Halloween sæsonen så er du kommet til det rette sted. Vi har mange forskellige former for skeletter og næsten uanset hvor stort dit skelet skal være kan du finde det her.

Skeletterne er ikke tilfældig pynt til Halloween. Brugen af skelettet kan spores helt tilbage til Samhain, der var stamfader til vores Halloween. Brugen af skeletter, kranier og knogler er desuden blevet forstærket af den Mexicanske Dias de Muertos (de dødes dag) som også bidrager væsentligt til den mordene Halloween kultur.

På de dødes dag pyntede Mexicanerne nemlig op med blandt andet skeletter og skelet-rester for at de afdøde skulle føle sig hjemme når de kom på besøg. Formålet var at skabe en ”kirkegårds stemning” så de døde følte sig godt tilpas hos de levende.

Skeletter i mange størrelser

Hos Festtema har vi samlet et stort udvalg af skeletter, så uanset hvilken størrelse skelet du er på udkik efter, så kan du finde det her.

Vi har masser af forskellige størrelse skeletter fra de helt små skeletter på bare 5cm, op til uhyggeligt realistiske udgaver af et voksenskelet på hele 160cm., og naturligvis endnu større skeletfigurer til dig der skal pynte op i et stort lokale eller udendørs.

Vi har skeletter der ”bare” skal hænge som en del af pynten og skeletter der kan posere. Vi har skeletter med tøj på og skeletter der kan klædes på. Og vi har også masser af pynt og dekoration med skeletprint; Kopper, tallerkner, balloner, guirlander og meget andet..

Skelettet som taler er en af vores mest solgte skeletter. Her får du et skelet som bevæger kæben mens det taler til de forbi passerende samtidig med at øjnene lyser. Alt sammen aktiveres med lyd-sensor så dit talende skelet forbliver tavst indtil gæsterne er tæt nok på til at blive forskrækket.

Vi har naturligvis og et skelet som kommer i løsdele. Så kan du pynte og dekorere med det som du vil….Skelettet kan være på vej op af jorden, du kan få det til at gå gennem en væg eller du kan pynte med det på flere steder samtidigt.

Skal det være uhyggeligt er du måske mere til vores rådne zombie skelet. Her får du et skelet med ”kød” på som ligner noget der ikke har ligget i jorden så længe.

Mange skelet typer

Men vi har naturligvis ikke kun ”menneske skeletter”. Vi har også mange andre former for skeletter til pynt. Hvad siger du til et katte skelet der hyler, skelettet fra en gravhund eller måske et rotte-skelet i ”naturtro” størrelse?

Du kan købe et fiske-skelet, et flagermus skelet og endda ”skelettet fra en kæmpe edderkop”

Kun fantasien sætter grænser og er du rigtig morbid kan du frit let forædle din skeletpynt med rigtige knogler og skeletdele købt hos den lokale slagter.

2