Halloween figurer | Uhyggelige Halloween figurer

Når det gælder Halloween dekoration er det efterhånden ligesom jul................Entusiaterne køber en ny stor Halloween figur hvert år og får på den måde udvidet samlingen af figurer og dekorationer år for år.

Uanset om du er besat af Halloween eller bare skal pynte op til en lille Halloween fest så har vi Halloween figuren der fuldender din samleing. Vi har små hængende spøgelser, "søde" skelet figurer, Zombi figurer i latex, Full-size skeletter og kæmpe Halloween figurer med censor aktiveret lyd, lys og bevægelse.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
Side:
  1. 1
  2. 2

Halloween figurer | Uhyggelige figurer til Halloween

Halloween figurerne er måske det mest effektfulde og sjove pynt til Halloween. De findes som statiske figurer der blot hænger eller står, men også som ”levende figurer” der aktiveres af en sensor, kontakt eller fjernbetjening.

Vores Halloween figurer kommer i alle mulige former og størrelser – nogle er små og næsten kære andre er næsten uhyggeligt ulækre. Vi har søde små skeletfigurer og livagtige zombier der kan bevæge sig, med lysende øjne mens de kravler skrigende hen imod dig eller dine gæster.

Så uanset hvilken form for Halloween figur du er på jagt efter er det en god ide at kigge grundigt igennem denne kategori og vi anbefaler også at du klikker dig ind på de forskellige figurer for mange af halloween figurerne med animation (lyd, lys eller bevægelse) kan du opleve i en videopræsentation på det enkelte produktblad.

Mange typer Halloween figurer

For mange er det med Halloweenfigurer som med det er med julepynt. Har du først anskaffet dig én, forbliver Halloween figuren sjældent den sidste men blot den første i en samling der vokser år for år.

Derfor anbefaler vi også vores kunder at købe en god central figur og gerne en figur af en vis størrelse og så bygger årets Halloween dekoration (og samlingen) op omkring denne.

Selv om eksempelvis vores 2M høje dødsengel med flagrende vinger er en imponerende figur, så er det ikke denne figur du bør starte med. En helt central Halloweenfigur er og bør være skelettet i menneske størrelse, som kan sættes, hænges og stilles i positur efter behov.

Afhængigt af hvilken retning dit Halloween tema skal tage og hvor stort anlagt festen er kan du her vælge mellem mange forskellige Halloween figurer; Hekse, vampyrer, zombier, dyr og skeletter.

Figurerne har også forskelligt udtryk. Du kan få søde figurer som det banjo spillende skelet, hyggeligt uhyggelige figurer der tiltaler et yngre publikum, uhyggelige figurer som fortrækkes af især større drenge og voksne og så har vi naturligvis de helt ulækre og livagtige der tiltaler Halloween entusiasterne.

Halloween figurer til haven

Når du anskaffer dig en ny Halloween figur er det vigtigt at tænke over hvor figuren skal bruges – ikke alle figurerne er egnet til udendørs brug og slet ikke kombinationen af dansk efterår og elektronik.

Vælger du alligevel at pynte op med en animeret halloweenfigur i haven kan du med fordel sikre dig at den står under et halvtag eller andet der dækker for den værste regn (og eventuelt vind).

Samtidig skal du sikre dig at kvarterets unger ikke kan nå den, når de kommer forbi i deres jagt på slik. For de mindste kan komme til at skubbe til figuren i angst mens de lidt større børn tager fat i den for at få gentaget ”forestillingen”.

Halloweenfigurer er pynt – ikke legetøj

Selv om Halloweenfigurerne er indbydende, og skeletter, djævle, hekse, zombier og andre okkulte figurer vækker nysgerrighed og betager folk i alle aldre er der tale om pynt og dekoration ikke legetøj.

Mange af figurerne indeholder fintfølende mekanik og elektronik og tåler ikke at man leger med dem.

 

 
2