Halloween Pynt | Uhyggelig pynt til Halloween

Bestil Halloween pynten online og få uhyggen leveret i morgen, eller komforbi butikken og pynt op til Halloween allerede i dag. Festtema har måske landets største udvalg i Hallowwen pynt og dekoration og vi importerer selv Halloween figurer og kostumer direkte fra USA. Halloween pynten om fatter naturligvis Halloween skeletter og diverse dyr og skaberninger så du kan pynte rigtigt uhyggeligt op til festen den 31/10/2020.

I denne kategori finder du alle former for Halloweenpynt - fra edderkoppespind, små mus og rotter til komplette kirkegårds kulisser og 2M høje Halloween figurer med lyd, lys og bevægelse. Alt Halloween pynten er på lager i Skovlunde og kan leveres fra dag til eller købes i direkte i (Halloween) butikken.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Festtema har Halloween pynt for alle

Pynten til Halloween er afgørende for at skabe den rigtige stemning og i denne kategori har vi samlet alle tænkelig former for pynt til Halloween. Så uanset om du skal pynte op til en uhyggelig hyggelig fest i institutionen eller en gennemført Horror-udgave af en Halloweenfest, så har vi pynten du leder efter.

Vi har så meget Halloween pynt at vi har indelt kategorien her med sub-kategorier af Halloween pynt, så du let kan få et overbliv over hvad der findes af forskellige former for ting at pynte op til Halloween med: Halloween figurer, Edderkopper & uhyggelige dyr, Halloween skeletter

I kategorien ”Body parts” finder du afrevne lemmer, blodige organer og andre former for lig dele du kan pynte op med hvis du tør. Vi har også samlet alt hvad der hedder skeletter, kranier og knogler i sin egen kategori af pynt. Ligesom vi har en afdeling udelukkende med Edderkopper, rotter, flagermus og andre dyr & kryb til dig der syntes at dette pynter…..

Men Halloween pynten er ikke rigtig Amerikansk uden en Halloweenfigur der enten lyser, taler, kan bevæge sig eller alle tingene på én gang. Derfor har vi også samlet al denne form for pynt i sin egen kategori med ”lys, lyd & bevægelse” eller Halloween probs som Amerikanerne selv kalder denne form for Halloween dekorationer.

Advarsel: Husk bevægelige Halloween figurer og figurer kan virke meget skræmmende på mindre børn!

Hvorfor pynter vi op til Halloween

Traditionen med at pynte op til Halloween som vi kender det i dag, kommer i princippet fra Mexico!

Mexicanske emigranter i USA har med fejringen af deres Dias de los Muertos (De dødes dag) bragt Halloween indenfor.

Hvor Irske emigranter typisk klædte sig ud og pyntede op med græskarlanterner udenfor, for at narre eller skræmme de døde. Pynter Mexicanerne op indenfor og inviterede deres afdøde familiemedlemmer og elskede indenfor til fest.

Til Dias de los Muertos ville man sikre at de døde følte sig hjemme og siden de boede på kirkegårde og det der var værre pyntede man op med gravsten, skeletter, kranier (Sugarskulls), flagermus og andet kryb der kunne skabe, en for de afdøde, hyggelig atmosfære.

I modsætning til vor tids Halloweenpynt, som gerne skal være så uhyggelig som muligt, var og er pynten til Dias de los Muertos sirligt dekoreret og nærmest festlig i sine farver og udtryk.

Halloween pynt

Set i det perspektiv giver det mening at vi pynter op med skeletrester, afrevne lemmer, spindelvæv og alt muligt andet uhyggeligt vi associerer med stemningen på en mørk, kold og klam kirkegård.

At Halloweenfigurerne og andet pynt så kan tale og bevæge sig, gør det kun mere realistisk, for de døde levede jo op, på netop denne særlige aften én gang om året.

Det faktum at mange af figurerne vi pynter med til Halloween så også afspejler dæmoner og hekse skyldes kirkens forsøg på at annektere den oprindelig Irske (Keltiske) tradition Samhain der lægger til grund for den morderne Halloween.

Så pynten vi bruger til Halloween er altså et stort mix af Mexicanske, Irske og kristne traditioner og symboler tilsat en stor portion Amerikansk forkærlighed for storhed og ikke mindst strøm…..

Derfor bruger vi græskar som pynt til Halloween

Indbegrebet af Halloweenpynt er måske græskarlanternen, som er udødeliggjort via sagnet om Jack O’lantern der levede et helt liv i synd og sågar snød djævlen af flere omgange. Da Jack endelig døde, blev han afvist i himlen og sågar også i helvede. Djævlen gav Jack et stykke kul, så han i det mindste havde lys på vej tilbage til jorden. Ifølge sagnet skar Jack en lygte af en roe og lade det brændende kul i lygten og han vandre den dag i dag i lysest af lygten, hvileløst frem og tilbage mellem helvede og himlen.

Af praktiske årsager, erstattede de Irske emigranter nemlig roelygten med en græskarlanterne, da denne både var lettere tilgængelig i deres nye hjemland end roer var og tilmed meget lettere at skære lygter af.

Og således er Jack O’lanterns roelygte blevet erstattet af vor tids ikoniske Halloweenpynt; Græskarlanternen.

Kunstigt spindelvæv som Halloween pynt

Halloween spindelvævet er måske den billigste og mest effektfulde form for pynt når du skal dekorere til årets Halloweenfest.

Det kunstige spindelvæv fås i mange farver og giver hurtigt en stærk visuel effekt samtidig med at det er nemt at dække et sort areal.

Edderkopper opfattes af mange som ulækre og uhyggelige så Halloween spindelvæv er klassisk Halloweenpynt – ikke mindst hvis det kombineres med en enkelt kæmpe edderkop og en håndfuld små plastik edderkopper.

Kunstigt spindelvæv kommer i mange farver, men selv om det klassiske hvide Halloween spindelvæv stadig er det mest anvendte, kan du med fordel kaste dig ud i eksempelvis sort, grønt eller ”selvlysende” spindelvæv.

Især det selvlysende (eller glødende) spindelvæv er godt udendørs til Halloween i Danmark, hvor det bliver mørkt tidligt. Det kunstige spindelvæv der gløder opfanger nemlig dagslyset og vil så gløde svagt lysegrønt når mørket sænker sig og det giver en fantastisk visuel effekt – mange gange bedre en almindeligt hvidt Halloween spindelvæv hængt op i mørke.

Vælg den rigtige farve Halloween spindelvæv

Afhængigt af hvor dit kunstige spindelvæv skal hænge og hvornår på døgnet det skal have sin effekt som pynt, skal du nøje overveje hvilken farve der passer bedst til di projekt. Det er langtfra altid det klassiske hvide Halloween spindelvæv er det bedste valg.

Eksempelvis egner farvet edderkoppespind sig godt til hvide vægge eller meget store rum.

Hvidt spindelvæv egner sig godt til mørke baggrunde som eksempelvis buske, træer m.m. og hvis det skulle regne lidt, bliver spindelvævet bare endnu mere autentisk i sit udtryk.

Orange og fluorescerende (selvlysende) kunstigt spindelvæv egner sig bedst til mørke rum og rum med UV-belysning, men så er effekten også uovertruffen.

Vælg den rigtige størrelse kunstigt spindelvæv

Halloweenspindelvævet kommer pakket i mange forskellige størrelser og fordi det kunstige spindelvæv er relativt billigt køber de fleste alt for meget i forhold til deres behov.

De mindste pakker (5g) kan faktisk dække en hel kvadratmeter hvis bare man give sig tid. De små pakker kan dække op til 10Mmens de store pakker kan dække helt op til 30M2

Kunsten er at give sig god tid. Sørg for at spindelvævet er fastgjort i et hjørne af det område du ønsker at dække og begynd så at trække. Træk, træk og træk noget mere, der er næsten igen grænser for hvor tyndt du kan trække det kunstige Halloween spindelvæv.

Du kan også sagtens klippe et stykke af det kunstige spindelvæv og så pynte op flere steder af indholdet fra én pakke. Halloween spindelvæv er meget taknemmeligt og er næsten ikke til at ødelække.

 
6