Køb Hekseparyk, Vampyr paryk | Parykker til Halloween

Til et gennemført Halloween kostume hører også en fed paryk. I denne kategori har vi samlet en masse forskellige parykker som passer til Halloween: Hekseparykker, djævel parykker (med og uden horn), Dracula parykker, Vampyr parykker, Zombie parykker og mere eller mindre gotisk inspirerede parykker til dig der gerne vil holde et feminint udtryk trods det dystre tema.

Produkter

Halloween parykker

Parykken er nok ikke det første du tænker på når du skal i gang med din Halloween udklædning, men alligevel er det ofte brugen af en paryk der gør dit Halloween udklædning perfekt.

Hvor mange har eksempelvis frisure til selv at skabe det perfekte Curella Deville look?
- Nej, vel! Her kan du med fordel bruge en Halloween paryk

Et andet eksempel kunne være Jokeren fra Batman, som er en yndet karakter til Halloween. Hvem har lyst til at klippe sit hår i tjavser, lave høj pande og farve det grønt?

Hvis det heller ikke er dig, så kan du med fordel gøre brug af vores Jokeren paryk som er oplagt til Halloween.

Ovenstående er langt fra et enestående eksempel på at en god Halloween paryk gør meget lettere at fuldende en god Halloween udklædning.

Find din Halloween paryk hos Festtema

Vi har solgt Halloween kostumer, udklædning og parykker i mere end 15 år og vi har masser af Halloween parykker, og endnu flere parykker som let kan gøre uhyggelige og tilpasses netop tid behov.

I praksis har vi mere end 500 parykker på lager i Skovlunde og når det kommer til decidere Halloween parykker, så har vi næsten 100 forskellige at vælge i mellem.

Her er; Freak show klovne parykken, grønt trolle hår, Hekseparykker til både børn og voksne, Voodoo dreadlocks, vampyrparykker, Cruella deVille, Gotisk inspirerede parykker og naturligvis djævleparykker.

Halloween parykker til både børn & voksne

Vores mange parykker fordele sig på både børn og voksenparykker. Og selv om der er en overvægt i antal til voksne, så har vi stadig masser af børneparykker der passer til Halloween.

Vi har selvfølge mange forskellige hekseparykker til børn, Dracula parykken findes også til børn ligesom her er djævleparykker og såkaldte ”Ombre parykker” med langt to-farvet hår.

1