Teaterblod | Fakeblod | Kunstigt blod

Uanset om du skal være Vampyr, Zombie eller noget andet uhyggeligt kan det være effektfuldt med brug af teaterblod

Teaterblodet i denne kategori med blod til Halloween, inkludere alt hvad hjertet begærer af kunstigt blod, uanset om det hedder teaterblod, kunstigt blod, fake blod eller noget helt andet. Blodet bruges både direkte på huden, noget sågar i munden og der findes også special udgaver af kunstigt blod som er lavet til tekstil.

Har du spørgsmål til hvilken type teaterblod der er den rette løsning for dig, kan du altid kontakte kundeservice. Så skal vi nok hjælpe dig med vælge den rette blodtype!

Produkter

Teaterblod | Fake blod | kunstigt blod

Kært barn har mange navne, men skal du sminkes til Halloween kommer du næsten ikke uden om at bruge teaterblod.

Derfor har vi også lavet en hel kategori med teaterblod, så du let kan danne dig et overblik over hvad der findes af fake blod. For kunstigt blod er ikke bare kunstigt blod – blodet kommer i mange forskellige varianter og størrelser, så kik dig godt for inden væger hvilken form for teaterblod der er rigtig til dit projekt.

Teaterblod i mange størrelser

Fake blod kommer i mange størrelser og forpakninger, så afhængigt af hvor meget fake blod du skal bruge, kan du vælge netop den størrelse som passer dig.

Du skal måske også være opmærksom på at nogle af sættene med Halloween sminke indeholder ampuller eller små tuber teaterblod, så måske er det slet ikke nødvendigt at du køber ekstra fake blod ved siden af.

Dog anbefaler vi altid at du prøver at lægge din Halloween make-up før du faktisk skal bruge den. Følger du denne anbefaling kan det altså være en god ide at købe lidt ekstra teaterblod.

Hos Festtema finder du fake blod i mange forskellige størrelser; kapsler med fake blod, Ampuller, tuber, flasker og endda også dunke med hele 0,5L teaterblod.

Køb det rette teaterblod

Her snakker vi ikke om teaterblodets kemiske sammensætning, selv om det også bør være et kriterie når du køber blod-produktet.

Vi mener at du skal gøre dig klar på til hvad og hvordan blodet skal bruges?

Der er nemlig stor forskel på hvilken form for fake blod du skal vælge i forhold til hvilket resultat du sigter efter. I det følgende vil vi forsøge at give en kort introduktion til hvilke former for teaterblod der findes og hvordan de bruges.

Blodkapsler: Små kapsler der kan og må anvendes i munden og som udløses ved at du tygger sammen på dem.

Blod på tube eller i dunk: Relativt tyndtflydende blod på tube der forbliver fugtigt og hældes på. Godt til at lave blødende sår og andet hvor blodet løber.

Blod på spray: Igen en relativt tyndtflydende blod som er god til at sprøjte på huden hvis du vil lave blod stænk eller ”bare” skal være sprøjtet ind i blod som om du har været by-stander til en operation eller et trafikuheld

Blod-gel: En tykkere, men stadig flydende blod som lægges/duppes på. Denne fake blod type er god til at lægge i eller omkring åbne sår.

Blod scrap: En tyk våd pasta med en dybrød farve, der bliver hvor den påføres. Denne type kunstigt blod størkner men bi—beholder sin mørkerøde næsten sorte farve og er lavet til at lægge i bunden af kunstige sår før du hælder fake blod i eller omkring såret.

Zombie blod: Har typisk samme egenskaber som almindeligt teaterblod på tube eller i dunk, men er oftest helt sort eller grønt.

Textil blod: Blodspray der er lavet specielt til at blive sprøjtet på tøjet. Textil blod har stort set ingen effekt på mørkt tøj men virker super på helt hvid og andre lyse farver tøj

 

ADVARSEL: Alle former for fake blod, kunstigt blod og teaterblod. De fleste former for make-up efterlader pletter men kunstigt blod går som regel ikke væk i vask. Derfor anbefaler vi ikke at bruge teaterblodet i kombination med eller direkte på tøj der ikke må blive plettet!

 
1