Halloween kostume | Halloween kostumer til voksne og børn

Halloween kostumer til mænd & kvinder, piger & drenge | Alle Halloween kostumerne er på lager i Skovlunde | Sej, uhyggelig, sød & hyggelig Halloween udklædning

Halloween kostumer til alle - her finder du både hyggeligt uhyggeligt og ulækkert uhyggelige Halloween kostumer til både børn og voksne! Heksekostumer, troldmænd, Zombier, døden, Skelet dragter og meget meget mere. Skal du være klædt ud til Halloween skal du ikke snyde dig selv for at tjekke Halloween kostumerne i denne kategori ud. Udklædning til Halloween er måske den mest omfattende kategori og vi har samlet mere end 500 forskellige Halloween kostumer  - så måske er Halloween kostumet lige her?

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Halloween kostumer til ALLE

Hos Festtema har vi et kæmpe udvalg af Halloween kostumer og vi har samlet alle Halloween kostumerne i én kategori lige her.

Her er både Halloween kostumer til børn, Halloween kostumer til voksne og naturligvis også masser af udklædning, sminke  og tilbehør som gør dit Halloween outfit unikt og gennemført. 

Du kan frit vælge mellem komplette kostumer i mange dele til enkelte beklædningsdele som eksempelvis en vampyrkappe. Her er traditionelle halloweenkostumer i form af skeletdragter og heksekjoler  men også mere avancerede kostumer som ”den hovedløse mand” og kostumer som benytter augmented reality teknologi eller apps til at gøre diverse uhyggelige og ulækre effekter synlige. Et fif er selvfølgelig den passende paryk

Vi har naturligvis og film inspirerede Halloween kostumer som eksempelvis Micheal Myers fra Halloween (1978), Jason fra Fredag den 13. (1980), Freddy Krueger fra Nightmare on Elmstreet (1984) og naturligvis Pennywise fra IT (2017).

Traditionen omkring Halloween kostumer

Udklædning og brugen af masker og kostumer til Halloween kan spores helt tilbage den oprindeligt Keltiske version (Samhain) af Halloween som er forløberen til vores dages Halloween.

Som minimum brugte man masker som forklædning for at snyde de døde som færdes på jorden netop den 31. oktober. Udklædning har således altid været en del af traditionen omkring Halloween, men i starten af det 18. århundrede tallet var der store skel mellem samfundslagene i USA og her var det kostume at klæde sig ud i forbindelse med alle typer udskejelser. På den måde kunne deltagere mødes på tværs af sociale skel og deltage ligeværdigt i festivitassen.

Efterhånden som forskellen mellem de sociale lag er udvisket, har børnene i stigende grad overtaget ideen med at ifører sig kostumer. Men også i dag benytter både børn og voksne sig af muligheden for at iføre sig et kostume til Halloween og gemme sig lidt bag udklædningen og have det sjovt.

Det moderne Halloweenkostume

Festtema har solgt kostumer og udklædning til Halloween i mere end 15 år og selv i denne realtivt korte periode kan vi se en udvikling indenfor Halloweenkostumet:

Tidligere var det almindeligt at de voksne enten lejede deres Halloweenkostume eller syede det selv. Mens børnene typisk købte ”det samme kostume” i en af landets store legetøjskæder. I praksis betød det at der ikke var den store variation af Halloweenkostumer.

Drengene var enten Spiderman, Batmand, Jokeren, skelet eller vampyr og pigerne var gerne Disney prinsesser, skeletter eller hekse. Mens der hos de voksne var rigtigt mange vampyrer, hekse, djævle og skeletter.

I dag ser det helt anderledes ud, selv om der stadig er mange af de klassiske Halloween kostumer. Vi oplever i stigende grad at filmindustriens figurer danner rollemodeler og kostumerne skal helst være mere blodige, mere uhyggelige og gerne med et personligt twist skabt med halloween sminke, kontaktlinser og andre hjemmelavede detaljer.

Eksempelvis er klovnekostumer og udklædning blevet et tilbagevendende tema indenfor Halloween kostumer på tværs af alder og køn.

 

 

 

 
7