Halloween engangsservice og bordpynt

Til Halloween er der efterhånden mange der pynter op - ungerne klæder sig ud og rasler slik ved døren - og flere og flere holder egentlige Halloweenfester. Er du en af dem og skal du dække et rigtigt Halloweenbord, så har vi gjort det lidt lettere ved at samle et stort udvalg af kopper, tallerkener, duge, servietter og andet bordpynt med Halloween print. Her er hekse motive, skeletter, kryb og endda en hel serie med vampyre. For Halloween dekoration i øvrigt henvises til kategorien for dette - altså Halloween pynt som IKKE handler om borddækning!

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
Side:
  1. 1
  2. 2

Halloween engangsservice | bordpynt og service til Halloween

Vi er vilde med Halloween og skal du holde Halloweenfest ved du sikkert hvad et godt dækket Halloweenbord kan gøre for at skabe den helt rigtige Halloweenstemning.

Hos Festtema har vi masser af Halloween engangsservice; tallerkner, kopper, servietter og bordpynt med Halloweenprint. Vi har både det hyggeligt uhyggelige til de mindste og det rigtigt uhyggelige og bloddryppende til alle de andre.

Hos os finder du både komplette serier af engangsservice med både engangstallerkner, engangskopper, servietter, duge, slikposer og bordpynt med samme tema. Men du kan også mixe løs mellem alle enkeltdelene som det passer dig, så du får lige den bordkonfetti eller de papkopper der passer til dit Halloween tema.

Du kan også vælge at kombinere ensfarvet engangsbestik og papirdug i eksempelvis sort eller orange med dit ynglings Halloween motiv. Uanset hvad, så har vi masser af forskellige Halloween designs at vælge imellem og vi kan levere fra dag til dag.

Er det ikke hurtigt nok, kan du altid besøge butikken i Skovlunde hvor du også kan købe alle de Halloween varer du ser online, her og nu.

Advarsel: Kommer du på besøg i butikken tør vi næsten garantere at du ikke nøjes med at købe engangsservice! Du kommer sikkert også hjem med en masse andet uhyggeligt Halloweenpynt og måske endda et Halloween kostume eller anden form for udklædning.

 
2