Edderkoppespind | Spindelvæv som dekoration til Halloween

I denne underkategori til Edderkopper & dyr, har vi samlet alle de former for spindelvæv som du kan forstille dig at pynte op med til Halloween. 

Her er kæmpe edderkoppespind lavet i snor så det kan sættes op ude og ses langt fra, her er edderkoppespind der fylder op til 10X10M og "små" edderkoppespind der kun fylder 1X1M og en masse spindelvæv der imellem. Her er spindelvæv der bliver selvlysende, spindelvæv der er gråt så det tydeligt kan ses på en hvid væg.

Kort sagt alt det spindelvæv du kan forstille dig til din Halloween dekoration. 

Produkter

Halloween spindelvæv | Kunstigt spindelvæv som Halloween pynt

Halloween spindelvævet er måske den billigste og mest effektfulde form for pynt når du skal dekorere til årets Halloweenfest.

Det kunstige spindelvæv fås i mange farver og giver hurtigt en stærk visuel effekt samtidig med at det er nemt at dække et sort areal.

Edderkopper opfattes af mange som ulækre og uhyggelige så Halloween spindelvæv er klassisk Halloweenpynt – ikke mindst hvis det kombineres med en enkelt kæmpe edderkop og en håndfuld små plastik edderkopper.

Kunstigt spindelvæv kommer i mange farver, men selv om det klassiske hvide Halloween spindelvæv stadig er det mest anvendte, kan du med fordel kaste dig ud i eksempelvis sort, grønt eller ”selvlysende” spindelvæv.

Især det selvlysende (eller glødende) spindelvæv er godt udendørs til Halloween i Danmark, hvor det bliver mørkt tidligt. Det kunstige spindelvæv der gløder opfanger nemlig dagslyset og vil så gløde svagt lysegrønt når mørket sænker sig og det giver en fantastisk visuel effekt – mange gange bedre en almindeligt hvidt Halloween spindelvæv hængt op i mørke.

Vælg den rigtige farve Halloween spindelvæv

Afhængigt af hvor dit kunstige spindelvæv skal hænge og hvornår på døgnet det skal have sin effekt som pynt, skal du nøje overveje hvilken farve der passer bedst til di projekt. Det er langtfra altid det klassiske hvide Halloween spindelvæv er det bedste valg.

Eksempelvis egner farvet edderkoppespind sig godt til hvide vægge eller meget store rum.

Hvidt spindelvæv egner sig godt til mørke baggrunde som eksempelvis buske, træer m.m. og hvis det skulle regne lidt, bliver spindelvævet bare endnu mere autentisk i sit udtryk.

Orange og fluorescerende (selvlysende) kunstigt spindelvæv egner sig bedst til mørke rum og rum med UV-belysning, men så er effekten også uovertruffen.

Vælg den rigtige størrelse kunstigt spindelvæv

Halloweenspindelvævet kommer pakket i mange forskellige størrelser og fordi det kunstige spindelvæv er relativt billigt køber de fleste alt for meget i forhold til deres behov.

De mindste pakker (5g) kan faktisk dække en hel kvadratmeter hvis bare man give sig tid. De små pakker kan dække op til 10M2 mens de store pakker kan dække helt op til 30M2

Kunsten er at give sig god tid. Sørg for at spindelvævet er fastgjort i et hjørne af det område du ønsker at dække og begynd så at trække. Træk, træk og træk noget mere, der er næsten igen grænser for hvor tyndt du kan trække det kunstige Halloween spindelvæv.

Du kan også sagtens klippe et stykke af det kunstige spindelvæv og så pynte op flere steder af indholdet fra én pakke. Halloween spindelvæv er meget taknemmeligt og er næsten ikke til at ødelække.

 

 
Alt til Halloween på lager: Kostumer, udklædning, pynt & dekoration | Hurtig levering og den bedste service.