Halloween dekoration | Pynt til Halloween festen

Hos Festtema er vi vilde med Halloween. Vi har være med i TIVOLI siden de startede med Halloween sæson tilbage i 2005 og vi henter selv dekoration og PROBS hjem fra USA fordi vi ikke kan få nok. I denne kategori har vi samlet alt hvad hjertet begærer af pynt og dekoration til Halloween. Fra hyggeligt uhyggeligt som det der bruges i institutioner og indskoling til klassisk Halloween pynt med edderkopper og kranier og så det rigtigt uhyggelige som får selv voksne til at krumme tæer: Zombier der bevæger sig, afrevne hoveder på pæle, figurer med med lyd og sensor aktivering.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Festtema har alle former for Halloweenpynt

I denne kategori har vi samlet alle tænkelig former for pynt til Halloween. Så uanset om du skal pynte op til en hyggelig uhyggelig fest i institutionen eller en gennemført Horror-udgave af en Halloweenfest, så har vi pynten du leder efter.

Selv samme pynt er delt op i forskellige kategorier, så du let kan få et overbliv over hvad der findes af forskellige former for Halloween pynt.

I kategorien ”Body parts” finder du afrevne lemmer, blodige organer og andre former for lig dele du kan pynte op med hvis du tør. Vi har også samlet alt hvad der hedder skeletter, kranier og knogler i sin egen kategori af pynt. Ligesom vi har en afdeling udelukkende med Edderkopper, rotter, flagermus og andre dyr & kryb til dig der syntes at dette pynter…..

Men Halloweenpynten er ikke rigtig Amerikansk uden en Halloweenfigur der enten lyser, taler, kan bevæge sig eller alle tingene på én gang. Derfor har vi også samlet al denne form for pynt i sin egen kategori med ”lys, lyd & bevægelse” eller Halloween probs som Amerikanerne selv kalder denne form for Halloween dekoration.

 
Alt til Halloween på lager: Kostumer, udklædning, pynt & dekoration | Hurtig levering og den bedste service.