Fastelavnskostumer til piger | Kostumer & udklædning til børn 2020

Fastelavnkostumerne til piger i denne kategori går fra 6 måneder til teenagere, så uanset hvor stor (eller lille) pigen er finder du fastelavnskostumet til hende lige her. Vi har dog også lavet en kategori udelukkende med fastelavnskostumer og udklædning til babyer og toddlere, som I kan finde lige her.

Af populærer fastelavnskostumer til piger skal nævnes Anna og Elsa fra Disney' Frozen 2 , men også de klassiske Disney prinsesser holder. Skal det være et af de nye fastelavnskostumer kan vi anbefale Gurli Gris som er utrolig populær hos de mindre piger, 

Uanset hvilket fastelavnskostume I er ude efter, så har vi, med mere end 200 forskellige fastelavnskostumer til piger, masser at byde på. Desuden er der intet der forhindre jer i at kigge i kategorien med drengekostumer....

Produkter

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Søde, sjove og seje fastelavnskostumer til piger

Hos Festtema har vi mange års erfaring med salg af fastelavnskostumer og udklædning til piger. I praksis har vi mere end 200 kostumer og fastelavnsdragter til piger på lager i Skovlunde og de kan alle sendes fra dag til dag.

Selv om fastelavn mest er for de små, altså piger under 13 år, så er det ikke ualmideligt at pigerne selv har klare ønsker og krav til hvilken form for udklædning der egner sig som årets fastelavnskostume.

Når det er sagt er der alligevel en vis ensartethed i valget af fastelavnskostume, som går igen år efter år. Lidt groft sagt er der 4 stadier i pigernes valg af udklædning til Fastelavn som vi oplever det:

 • Til de helt unger (6 til 24 måneder) er de næsten altid de søde kostumer som er mest populærer; vamsede & søde dyre kostumer som er lette at tage af og på.
 • De unge piger er typisk vilde med prinsesser i alle former og jo mere prinsesse jo bedre
 • Pigerne i mellemgruppen er traditionet set mest til de figurer og karakterer de kender fra fiilm og bøger; Frost, Disney, Harry Potter og naturligvis diverse kære dyrefigurer
 • De største af pignerne vælger gerne idoler eller figurer med kant og så naturligvis de hyggelige kigurumi kostumer. De seneste år har vi set en klar trend mod Cheer leader kostumer og karateren Harley Quinn  

Uanset hvad hun skal være til fastelavn i år, så er vi ret sikre på at du/I kan finde kostumet her hos os. Har i mulighed for det, så vil vi anbefale at I kommer forbi butikken i Skovlunde hvor alle kostumerne kan prøves på, inden I eventuelt beslutter jer.

Hsuk vi har også masser af parykker, hatte, vinger og andet tilbehør til fastelavn og alle de andre festlige begivenheder der kræver udklædning.

Fastelavnsudklædning og kostumer til piger og børn i alle aldre

Vi ved godt at Fastelavn er en gammeldags tradition og at størstedelen af fastelavnsfesterne bliver afholdt i skoler, foreninger og sportsklubber og primært er for de mindre børn og op til mellemtrinet i folkeskolen.

Men det betyder ikke, at vi kun har fastelavnskostumer til børn mellem 4 og 14 år. Tvært imod - her hos Festtema har vi kostumer og udklædning til børn i alle aldre og det hele kan naturligvis bruges til Fastelavn.

Typisk kan vores børnekostumer indeles i 3 primære grupper:

 • Babay & todler kostumer: fra 6 - 24 mdr.
 • Børne kostumer: 4 - 12 år
 • Teen kostumer: +13år 

Størrelserne i disse 3 hovedgrupper overlapper hinanden og afhængigt af producenten og hvilket marked kostumet er lavet til kan det være svært at placerer det enkelte kostume. Eksempelvis kan de større piger ofte bruge en str. XS i voksenkostumer, når producenten er Italienske WIDMANN og en large til børn, når producenten er Rubies og kostumet er produceret til det Amerikanske marked.

9