Fastelavnskostumer til Drenge | Fastelavns udklædning til børn

Fastelavnskostumerne til drenge er igen i år præget af præget af klassikere. Udklædning til børn afspejler oftest tidens populærer tegnefilmfigurer og superhelte samt karakterer fra diverse onlinespil. Blandt favorit kostumerne til drenge, og dermed årets fastelavnsfavoritter, finde du: Spiderman, Superman, Pyjamasheltene & Paw Patrol. Ninja'er og soldater er altid populærer fastelavnskostumer og her er en udklædningsform hvor du sandsynligvis kan nøjes med at købe løsdele som pistoler, hjelm eller patronbælte og det bedste af det hele er, at denne fom for fastelavns udklædning kan bruges til almindelig leg efterfølgende.

Men også tidens populærer film sætter sit aftryk på drengenes valg af fastelavnskostumet og i 2020 har vi stor tiltro til årets fastelavns kostume til drenge skal findes i den nye STAR Wars film eller SONIC the Hegdehog..

Til de mindre drenge er det ofte de helt traditionelle fastelavnskostumer som Ninja'er og figurer fra populærer tegnefilm & serier. Mens baby-fastelavnskostumer er i en kategori for sig og her er der meget focus på dyrekostumer.

Produkter

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Fastelavnskostumer til drenge | Udklædning til fastelavn 2022

At finde det helt rigtige kostume til fastelavn kan være noget af en udfordring, men sådan behøver det ikke være. Hos Festtema har vi mere end 200 forskellige fastelavnskostumer til drenge på lager og vi sender fra dag til dag.

Vi har masser af erfaring med fastelavnskostumer og udklædning til børn. Fastelavnskostumer behøver heller ikke være til éngangs brug, med lidt omtanke kan I sagtens enes om et kostume som også kan bruges til leg efterfølgende. 

Som forældre bør du overveje om fastelavnstøjet skal bruges ude eller inde, eller måske begge dele. Fastelavn 2022 falder søndag den 27. februar og det betyder at der skal være plads til en varmt tøj under kostumet.

Overvej eventuelt om I kan sætte den rigtige udklædning sammen af flere beklædningsgenstande, så er det lettere at tilpasse eksempelvis overdelen til at rumme en jakke under.

Endelig kan det godt betale sig at spørge lidt ind til hvad drengene ellers leger, for mens et klovnekostume måske nok er sjovt til Fastelavn, så er der ikke mange legetimer efterfølgende hvor det bliver taget i brug. Det gør til gengæld både superhelte kostumer, cowboy kostumer, Ninja kostumer og mange af de mere traditionelle (kedelige) kostumer.

Vores råd er derfor altid at det godt kan betale sig at "opgradere" det klassiske kostume med lidt tilbehør eller en smartere model - hvis det betyder at knægten vælger et kostume der bliver brugt mange gange efter selve fastelavnsfesten.

Populære fastelavnskostumer til drenge 

Det er altid svært at spå om fremtiden, men med mere end 15 års erfaring med fastelavnskostumer og udklædning til børn, har vi dog et bud på hvilken form for udklædning der kommer til at trende til dette års fastelavn.

 • Figurer fra den nye STAR Wars
 • Heltene fra MARVEL' univers; Ironman, Spiderman, Thor, HULK, Captian America etc.
 • Harry Potter
 • SWAT kostumer
 • Ninja

Til de mindste drenge er der ingen tvivl om af følgende kostumer (karakterer) bliver et hit til Fastelavn 2020:

 • Simba fra løvernes konge
 • Paw Patrol
 • Woody & Buzz fra Toy Story 4
7