Baby kostume | Baby & Toddler kostumer til fastelavn

Her har vi samlet alle baby kostumerne så du let kan få overblik over hvilke kostumer og anden udklædning der findes til babyer og toddlere. Det vil altså sige kostumer i str. 86 (3 mdr.) og op til 2 år. 

Skal du bruge udklædning til lidt større børn skal du kigge i kategorien for bønekostumer, eller endnu mere specifikt: pige kostumer eller drenge kostumer.

Baby- og toddlerkostumer er ikke bare populære til fastelavn, det er også en rigtig god julegave idé og de fleste børn elsker at klæde sig ud allerede fra en tidlig alder.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Baby & toddler kostumer

Uanset om der er tale om fastelavnskostumer, udklædning til leg eller noget helt tredje, så er der nogle helt basale hensyn du bør overveje når du køber kostume til de helt små.

For det første er der nogle sikkerhedshensyn du bør sikre dig at kostumet lever op til. Den europæiske standard indeholder både generelle krav til legetøj samt specifikke krav og testmetoder relateret til udkldæning og kostumer (klassifiseret som legetøj), som anses for at repræsentere den største brandfare:

  • Legetøj, der skal bæres på hovedet: skæg, overskæg, parykker eller anden udklædningsmateriale med lignende funktioner som masker, hætter, hårbøjler, hovedtørklæder osv.
  • Udklædningstøj og andet legetøj, der er beregnet til at blive båret af et barn under leg.

Ud over brandfare bør du tænke over løs-dele som barnet kan sluge, lukke-mekanismer og lange løse dele som kan udgøre kvælningsfarer. 

Alle vores børne kostumer og udklædning overholder EN71 standarden og er CE mærket. 

For det andet bør du overveje hvad kostumet skal bruges til. Skal det bruges uden på en flyverdragt til Fastelavn er det en god idé at vælge en større størrelse end normalt. Skal barnet selv kunne tage kostumet af og på bør du undgå knapper og lynlåse.

Endelig bør du tænke over hvordan barnet trives med at være iført kostume eller udklædning. For mange børn er det nok med en simpel udklædning, så klarer fantasien resten....

3