Pirat kostumer til børn | Fastelavnskostume til den unge pirat

Pirater og sørøvere, som historiske karaterer, er populærer kostumer til børn og vi har samlet alle vores pirat kostumer og relevant piratudklædning i denne kategori. Her er både både stribede piratbukser til børn. Komplette pirat kostumer og flotte piratkjoler samt sabler, øjeklapper, bandaner og naturligvis masser af rom.

Produkter

Pirat kostumer til børn

Moderne pirater er der ingen der har sympati med, men børnene (og mange voksne) elsker til gengæld fortællingeene og historierne om de klassiske pirater af fiktion og litteratur.

For de fleste børn begynder introduktionen til piraterne tidligt med Kaptajn Klo, lidt senere støder de på Long John Silver og hvem er ikke fan af den elskelige pirat Jack Sparrow. Disse fiktive pirater har ikke meget lighed med de virkelige Sørøvere, privateers, corsairs og buccaneers, der hærgede havene for århundreder siden.

Datidens pirater var ligeså frygtede og afskyelige som nutidens pirater og grundlæggende er, og var, piraterne hensynsløse forbrydere uden tilknytning til nogen for legitim nation og var således lovløse alle steder. Pirater var drevet af personlig vinding, via plyndring, tyveri og afpresning og i sagens natur hverken begrænset af moral eller etik.

Det mest kendte priat symbol er nok piratflaget, med dødninghoved og knogler, men i virkeligheden var der næsten lige så mange piratflag som der var piratskibe og klaner. Fælles for dem alle var at de blev brugt til at sprede frygt og som advarsel til deres ofre om at det var bedre at give op på forhånd end at forsøge at kæmpe imod.

1