Harry Potter kostumer til børn | Børnekostumer til fastelavn, tema & leg

Harry Potter universet er ikke kun for børn, men vi har alligevel samlet alle børnekostumerne fra Harry Potter i denne kategori så det er lettere at få overblik over hvad der findes af Harry Potter udklædning til børn.

I kan naturligvis vælge et licensieret og originalt Harry Potter kostume, især hvis det handler om Harry Potter selv, Hermione eller en af de andre primær karaterer. Men med lidt snile kan en gammel vinterfrakke, et skæg og en paryk let skabe det perfekte Hagrid kostume.

Produkter

Harry Potter kostumer til børn

Der findes masser af børne kostumer med udgangspunkt i Harry Potter universet og der findes utallige sider online med Harry Potter WIKI's, Harry Potter fora og diverse hyldestsider til Harry Potter, Hogwarts og natruligvis J. K. Rowling.

Så i stedet for at fornærme de mange Harry Potter fans der ude, så vil vi, i stedet anbefale at man selv læser bøgerne og ikke kun ser filmene. Harry Potter universet; alle personerne, figurerne og stederne er i sagens naturlig et eventyligt sted der fortjener at du slipper fantasien løs og selv sætter "billeder" på....

Harry Potter er naturligvis stjernen og som sådan den karakter man kan finde flest forskellige børne kostumer til. Men hvorfor ikke selv opfinde kostumer og udklædning til nogle af de mindre kendte personer og figurer fra Harry Potter.

1