Cowboy kostumer til børn | Fastelavns kostumer til den lille Cowboy

Skal du være Cowboy til Fastelavn, så skal du kigge her. Vi har cowboy kostumer til både piger og drenge i størrelse fra 2år til Teen. Cowboy costumer med chaps eller med nederdel og naturligvis masser af tilbehør som pistoler, cowboyhatte, bandanaer, sheriff stjerner etc.

Ønsker I et bredere perspektiv på western temaet, så har også kategorier med Indianer kostumer og Mexicaner kostumer til børn.

Produkter

Cowboy kostumer til børn

Vores cowboy kostumer til børn er ikke kun populærer til Fastelavn, men en klassiker hele året rundt. Børn elsker at klæde sig ud og et kostume eller blot en enkelt rekvisit som eksempelvis en pistol, en cowboyhat eller en lasso kan virkelig sætte gang i legen.

Cowboy og Indianer er et klassisk univers og er du i tvivl om legen stadig har appel, så kan vi anbefale at du som voksen selv støver din gamle cowboyhat af og kaster dig ind i kampen. Med voksendeltagelse kan I tilføje helt nye dimensioner på Cowboy legen og eksempelvis lave mad over bål, sove under åben himmel eller skyde til måls med en ægte haglpistol.

Cowboy kostumerne kommer i mange mange varianter, fra kompletter kostumer med chaps, vest og halsklud, med nederdel til den ægte Cowgirl og I kan også selv kreerer jeres eget cowboy kostume med udgangspunkt i en cowbot hat, en vest eller bare en gammel skjorte og et par jeans.

1