Fastelavnstønde | Fastelavnstønder i flere varianter | Paptønder

fastelavnstønderne hos Festtema er alle Dansk produceret og i top kvalitet. Vores fastelavnstønder kommer i 5 forskellige modeller, fra den store & ekstra forstærkede fastelavnstønde til de store drenge, almindelige fastelavnstønder som vi kender det fra skolegården og små fastelavntønder i fyr til de mindre og naturligvis den almindelige fastelavnstønde i bøgetræ samt fastelavnstønden i pap som er meget brugt til Fastelavn i vuggestuer og børnehaver.

Du kan sikkert finde billigere fastelavnstønder, men vi tvivler oprigtigt talt på at du kan få en bedre fastelavnstønde end dem du får hos os.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Fastelavnstønder | Dansk produceret kvalitetshåndværk 

Vores Fastelavnstønder er produceret i Danmark af en lokal bødker som ved hvordan en rigtig fastelavnstønde skal laves. Her er ikke gået på kompromis med kvaliteten, hverken ved materialevalg eller håndværk.

Det er ikke for sjov at mange af vores kunder kommer igen år efter år og spørger om tønderne er de samme som sidste år - og det er de!

Vores faste købere af fastelavnstønderne ved hvad de vil have; tønder der holder til mere end 8 slag, også når dem der slår katten af tyønden er fuldvoksne håndboldspillere...

Hvilken Fastelavnstønde skal jeg vælge?

Det er et spørgsmål vi ofte får og svaret er ikke nødvendigvis entydigt, men der er da en tommelfingerregel som du kan bruge:

Fastelavnstønden i pap er primært til de mindste, men også velegnet til pynt, altså børn i vuggestuer og så mindre børnehavebørn.

Den Lille fastelavnstønde i fyr er velegnet til børnehavebørn og børn i indskolingen

Den lille fastelavnstønde er en all-round tønde som kan bruge af skolebørn i alle aldre. Den lille tønde er også velegnet til rene dame-grupper, da den er overraskende solid omend den fremstår overkommelig.

Den store fastelavnstønde er den traditionelle fastelavnstønde. Den er perfekt til grupper med deltagere i alle aldregrupper og potentille kattekonger og dronninger af begge køn. 

Den store forstærkede fastelavnstønde er en forstærket udgave af den traditionelle tønde, hvilket betyder at den holder til noget mere. Her er Fastelavnstønde til jer som gerne vil have mange slag, eller hvor gruppen af deltagere primært består af grandvoksne mænd og kvinder med power.

1