Fastelavnskostumer til Drenge | Fastelavns udklædning til børn

Fastelavnskostumerne til drenge er igen i år præget af præget af klassikere. Udklædning til børn afspejler oftest tidens populærer tegnefilmfigurer og superhelte samt karakterer fra diverse onlinespil. Blandt favorit kostumerne til drenge, og dermed årets fastelavnsfavoritter, finde du: Spiderman, Superman, Pyjamasheltene & Paw Patrol. Ninja'er og soldater er altid populærer fastelavnskostumer og her er en udklædningsform hvor du sandsynligvis kan nøjes med at købe løsdele som pistoler, hjelm eller patronbælte og det bedste af det hele er, at denne fom for fastelavns udklædning kan bruges til almindelig leg efterfølgende.

Men også tidens populærer film sætter sit aftryk på drengenes valg af fastelavnskostumet og i 2020 har vi stor tiltro til årets fastelavns kostume til drenge skal findes i den nye STAR Wars film eller SONIC the Hegdehog..

Til de mindre drenge er det ofte de helt traditionelle fastelavnskostumer som Ninja'er og figurer fra populærer tegnefilm & serier. Mens baby-fastelavnskostumer er i en kategori for sig og her er der meget focus på dyrekostumer.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
9