Fastelavnskostumer til Drenge | Drengekostumer til Fastelavn 2020

Drengenes valg af fastelavnskostume er oftes præget af klassikere. Spiderman, Superman, Superhelte, Ninja'er og soldater er altid populærer fastelavnskostumer. Men også tidens populærer film sætter sit aftryk på drengenes valg af fastelavnskostumet og i år har vi store forventetninger til et par "ny klassiskere": STAR WARS the last Jedi, Slendermand fra computerspillet af samme navn og den helt nye LEGO Mand Hr. Klods.

Til de yngre drenge er fastelavnskostumerne oftes helt klassiske cowboy kostumer, Ninja'er og figurer fra populærer tegnefilm & serier. Mens baby'er og de helt unge drenge stadig ligger under for deres mødres valg af fastelavnkostumet og her er der meget focus på dyrekostumer, Livgarder og små "herrekostumer" som som jakkesæt, skorstensfejer eller endda fangekostume.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Fastelavnskostumer til drenge | Udklædning til fastelavn 2018

At finde det helt rigtige kostume til fastelavn kan være noget af en udfordring, men sådan behøver det ikke være. Hos Festtema har vi mere end 200 forskellige fastelavnskostumer til drenge på lager og vi sender fra dag til dag.

Vi har masser af erfaring med fastelavnskostumer og udklædning. Fastelavnskostumer behøver ikke være til éngangs brug, med lidt omtanke kan I sagtens enes om et kostume som også kan bruges til leg efterfølgende. 

Som forældre skal du  overveje om fastelavnstøjet skal bruges ude eller inde, eller måske begge dele. Fastelavn 2018 falder i starten af februar og det betyder at der skal være plads til en varmt tøj under kostumet.

Overvej eventuelt om I kan sætte den rigtige udklædning sammen af flere beklædningsgenstande, så er det lettere at tilpasse eksempelvis overdelen til at rumme en jakke under.

Endelig kan det godt betale sig at spørge lidt ind til hvad drengene ellers leger, for mens et klovnekostume måske nok er sjovt til Fastelavn, så er der ikke mange legetimer efterfølgende hvor det bliver taget i brug. Det gør til gengæld både superhelte kostumer, cowboy kostumer, Ninja kostumer og mange af de mere traditionelle (kedelige) kostumer.

Vores råd er derfor altid at det godt kan betale sig at "opgradere" det klassiske kostume med lidt tilbehør eller en smartere model - hvis det betyder at knægten vælger et kostume der bliver brugt mange gange efter selve fastelavnsfesten.

 
Kostumer til voksne, billige kostumer, kostumer til kvinder, kostumer sidste skoledag, kostumer roskilde