Fastelavnskostumer til piger | kostumer & udklædning til fastelavn 2018

Fastelavnkostumerne til piger i denne kategori går fra 6 måneder til teenagere, så uanset hvor stor (eller lille) pigen er finder du fastelavnskostumet til hende lige her. Husk vi giver 10% facebook rabat på alle kostumer også fastelavnskostumer til piger.

Af populærer fastelavnskostumer til piger kan nævnes Anna og Elsa fra Disney' Frozen, men også de klassiske Disney prinsesser holder. Skal det være et af de nye fastelavnskostumer kan vi anbefale Flodhesten fra Madagaskar, Wonder Woman hvis "hun" er til Superhelte eller hvad med at klæde sig ud som en sød Zebra?

Uanset hvilket fastelavnskostume I er ude efter, så har vi med mere end 200 forskellige fastelavnskostumer til piger masser at byde på. Desuden er der intet der forhindre jer i at kigge i kategorien med drengekostumer....

Produkter

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Søde, sjove og seje fastelavnskostumer til piger

Hos Festtema har vi mange års erfaring med salg af fastelavnskostumer og udklædning til piger. I praksis har vi mere end 200 kostumer og fastelavnsdragter til piger på lager i Skovlunde og de kan alle sendes fra dag til dag.

Selv om fastelavn mest er for de små, altså piger under 13 år, så er det ikke ualmideligt at pigerne selv har klare ønsker og krav til hvilke kostumer der egner sig som årets fastelavnskostume.

Når det er sagt er der alligevel en vis ensartethed i valget af fastelavnskostume, som går igen år efter år. Lidt groft sagt er der 4 stadier i pigernes valg af udklædning til Fastelavn som oplever det:

 • Til de helt unger (6 til 24 måneder) er de næsten altid de søde kostumer som er mest populærer; vamsede & søde dyr som er lette at tage af og på.
 • De unge piger er typisk vilde med prinsesser i alle former og jo mere prinsesse jo bedre
 • Mellem pigerne er traditionett mest til de figurer de kender fra fiilm og bøger; Disney, Harry Potter og naturligvis diverse kære dyrefigurer
 • De største af pignerne vælger gerne idoler eller figurer med kant og så naturligvis de hyggelige kigurumi kostumer 

Uanset hvad hun skal være til fastelavn i år, så er vi ret sikre på at du/I kan finde kostumet her hos os. Har i mulighed for det, så vil vi anbefale at I kommer forbi butikken i Skovlunde hvor alle kostumerne kan prøves på, inden I eventuelt beslutter jer.

Hsuk vi har også masser af parykker, hatte, vinger og andet tilbehør til fastelavn og alle de andre festlige begivenheder der kræver udklædning.

 
Kostumer til voksne, billige kostumer, kostumer til kvinder, kostumer sidste skoledag, kostumer roskilde