Alt i pynt til Oktoberfesten eller Bierfesten

Oktoberfesten er et hit mange steder og antallet af besøgende til Oktoberfesten i München har de sidste mange år ligget omkring 6 millioner, og ølsalget omkring 6 millioner liter (men det er meget ulige fordelt over de besøgende). Udover øl bliver der konsumeret tonsvis af især kyllinger og pølser. Festen foregår på Theresienwiese, eller Wiesn som det også bliver kaldt. Området er på 42 hektar, hvoraf Oktoberfesten dog ”kun” lægger beslag på omkring de 30 hektar.

Hvis det lyder som en fest for dig, men har du ikke lyst til at rejse helt til  München for det, kunne det være, at du skulle holde din helt egen tyrolerfest. I så fald må du hellere pynte ordentligt op, for at sætte stemningen for dine gæster. Her hos Festtema kan du blive hjulpet godt på vej med den perfekte oppyntning til din tyrolerfest med blandt andet bannere, flaguirlander, tyrolerflag og en masse andet godt pynt i bayerske farver.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
Side:
  1. 1
  2. 2

Uden pynt og øl at drikke, duer Tyrolerfesten ikke!

De fleste mennesker forbinder Oktoberfest eller tyrolerfest med øl og tyrolertøj, men hvad de fleste ikke tænker over er, at uden pynt og dekoration, falder stemningen en del til jorden uanset hvor meget øl du serverer. 


Hos Festtema vil vi gerne hjælpe med at finde den perfekte tyrolerdekoration til dig. Vi tilbyder alt fra store bannere, balloner guirlander til mindre ting som crepe bånd, serpentiner og ølbrikker. Dekorationen til den lille tyrolerfest

Hvis du skal holde en lille intim tyrolerfest eller oktoberfest, er det ikke altid at oppyntningen behøver at være overdrevet. Her kan du komme langt med nogle balloner med blå og hvide tern eller med øl på, et par tyrolerflag og et bar flagguirlander eller crepebånd i blå og hvide farver.


Alternativt kan du nøjes med en enkelt blå-ternet dug og nogle fede tyroler skilte rundt omkring. Hos Festtema har vi både øl-skilte, by-skilte og helt klassiske Oktoberfest-skilte. Sådan en dekoration er ikke kun til pynt, og dine gæster kan således få glæde af disse skilte til f.eks. festlige billeder. Når festen slutter kan du derodover nemt lade dine gæster få et skilt eller to med hjem, så de har et minde om festen, og du slipper for oprydningen.Dekorationen til den store tyrolerfest

Er du mere til den helt store fest, hvor der aldrig kan være nok pynt, kan vi også hjælpe! Vi har nemlig både kæmpe tyroler-bannere og flag som kan forvandle enhver stor hvid væg til et tyroler-mekka. Derudover har vi også de fedeste tyroler-cutouts og fotovægge med tyrolertema, som kan bringe ekstra liv til festen. Du kan blandt andet bruge disse papfigurer og fotovægge til at skabe et foto-hjørne midt i festen som med garanti vil få massere af opmærksomhed fra dine gæster i løbet af aftenen. Samtidig er det en god mulighed for at få en masse billeder til at foreviggøre festen, uden at du skal gå rundt og lege fotograf hele aftenen. 

 
Leder du efter dekorationer til din temafest? Hos Festtema har vi et kæmpe udvalg af dekorationer og pynt til enhver temafest - besøg butikken i Skovlunde hvor alt pynten kan ses og købes!