Flag til fodbold EM 2021 | Alle 24 deltagende nationers flag

Vi har samlet nationalflagene for alle de 24 nationer i denne kategori, så her kan du finde lige det flag du manger til sommerens EM slutrunde i fodbold. Vi har papirflag på pind, stofflag på pind, stor stofflag og flagguirlander i både stof, papir og plastik. Kort samt alt i EM flag til både indedørs-, og udendørs brug.

KOM SÅ DANMARK!

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Flag til EM slutrunden i fodbold 2021

Til sommerens EM i fodbold deltager der 24 hold som er inddelt i 6 puljer. Vi har nationalflag for hver af de 24 lande, som er; Tyrkiet, Italien, Wales, Schweiz, Danmark, Findland, Belgien, Rusland, Holland, Ukraine, Østrig, Nordmarkedonien, England Kroatien, Tjekkiet, Skotland, Spanien, Sverige, Polen, Slovakiet, Portugal, Frankrig, Tyskland og Ungarn.

Hvis du undre dig over rækkefølgen, så er det fordi den afspejler de 6 EM puljer ved sommerens EM og du kan vælge at købe flag enkeltvis, til de enkelte grupper eller vælge en av vores flaggurilander hvor hvert enkelt lands flag er repræsenteret på én flagguirlande.

Hvem bruger flag til EM?

Generelt er det naturligvis det enkelte lands fans, der viser deres tilhørsforhold og sympati ved brug af flag. Det kan være et lille flag på pind, men det kan også være store stofflag, flag til bilen eller kæmpeflag på egentlige faner som fangrupperinger samles under. Flag er en enkel, men tydelig og let genkendelig måde at vise sit tilhørsforhold.

Som værtsland og værtsby er der også en lang tradition for at lokale virksomheder og især barer og restauranter bruger flag som dekoration under en slutrunde. Flagene bruges igen til at vise hvem man supportere og kan på den måde tiltrække kunder og gæster med samme farvorithold. Du kender det sikkert fra den Irske pub, eller den lokale sportsbar.

Hos Festtema håber vi naturligvis at Danmark klarer sig godt og vi opfordre alle til at støtte op omkring landsholdet med både flag og generel support.

3