Køb balloner med helium | Her fylder vi din ballon med helium

Hos Festtema i Skovlunde kan du købe folie balloner og få dem fyldt med helium i butikken. Vi fylder din ballon eller balloner med helium på stedet, bare ballonen også er købt hos os. Prisen for opfyldning af en enkelt ballon afhænger af ballonens størrelse og husk at ikke alle folieballoner er egnet til helium, det kommer nemlig an på mængden af folie i forhold til hvor meget helium ballonen kan rumme.

OBS: Alle balloner i denne kategori er angivet med ballons pris ekskl. helium. Ballomer der skal fyldes med helium kan KUN købes i butikken i Skovlunde og prisen for helium skal lægges til!!

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Her kan du købe en ballon og helium

Alle ballonerne i denne kategori kan købes stykvis og vi kan naturligvis også tilbyde at fylde dem med helium mod betaling. 

Det eneste det kræver er at du kommer forbi butikken i Skovlunde, vælger din ballon eller dine balloner og så kan vi fylde helium i på stedet. Prisen for en opfyldning afhænger af hvor stor den enkelte ballon er men varierer tyoisk fra 30,- til 50 kr.

Skal du have fyldt mange balloner med helium har vi naturligvis en særlig god pris til dig!

Festtema fylder helium i din folie ballon

Vi sælger helium fyldte balloner inden for nomal åbningstid og butikken i Skovlunde er åben alle hverdage mellem kl. 10.00 og 18.00 samt lørdage fra kl. 10.00 til kl. 15.00. 
Du finder os på Meterbuen 15, 2740 Skovlunde.

Følgende ballontyper kan købes med helium

I modsætning til hvad mange oplyser er det ikke alle typer balloner der egner sig til at blive fyldet med helium. Som udgangspunkt er der to begrænsninger du skal tage i ed, inden du vælger at købe en ballon fyldt med helium:

Holdbarhed
Almindelige latex balloner kan typisk holde 6 timer med helium. Efter ca 6 timer vil latex ballonerne begynde at virke flade da heliumen langsom siver ud gennem ballonen.
- derfor anbefaler vi altid at du selv fylder dine latex balloner med helium umiddelbart før brug.

Vægt/volumen
Folie balloner er i sagens natur lavet af folie og hvis vægten af folien overstiger opdriften af heliumvolumen den kan indeholde vil ballonen ikke svæve og det vil derfor være spild af helium at fylde den med andet end almindelig luft

Disse ballontyper lavet i folie fylder vi med helium:

Tal balloner: Minimum 26" eller større
Bogstav balloner: Minimum 26" eller større
Figur balloner:: Minimum 18" eller større

 
køb din helium online eller i butikken i Skovlunde. Levering fra dag til dag eller afhenting NU i butikken. Vi fylder også folieballoner med helium i butikken i Skovlunde