Tal balloner | Balloner formet som tal

Alle børn elsker balloner og begejstringen bliver ikke mindre hvis ballonen så er formet som det tal der svarer til barnets fødselsdag. Men tal balloner er også festlige ofte anvendt i forbindelse med jubilæer, re-unions, sølv- og guldbrylluper.

Derfor har vi også de populære tal balloner i både sølv og guld. Fælles for dem alle er at de måler ca. 85cm. i højden og er lavet i folie så de kan bruges både med alm. luft og med helium.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
Side:
  1. 1
  2. 2

Stort udvalg af tal balloner

Vi har tal balloner i fire forskellige farver og 2 forskellige størrelser. Så i praksis kan du vælge mellem 40 forskellige tal balloner i éntal: 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 & 9.

Vi har også sammensatte tal hvor tal ballonen er formet som eksempelvis tallet 25 eller 50. Så uanset om du skal pynt med tal balloner til en børnefødselsdag, et sølvbryllup eller en re-union eller noget helt andet så kan du finde tal ballonen her.

Ikke alle tal balloner duer til helium

Selv om det kunne være nærligge at tro, er det ikke alle tal balloner der duer til helium. Alle ballonerne kan pustest op med brug af helium, men de mindste er for tunge til at heliumen vil få dem til at svæve.

Derfor er det vigtgit at du læser på varebeskrivelsen for de enkelte tal balloner så du ikke ender med at købe de forkerte. Til gengæld er der mulighed for at hænge tal ballonerne op.

 

Dekoration med tal balloner

Alle tal ballonerne er forberedet med små "øjne" i kanten af ballonen så de let kan bindes op med fiskesnørre eller anden tynd tråd. De mindste tal balloner kan også monteres på en standard ballonpind hvilket giver nogle helt andre muligheder for dekoration.

Husk også vi har folie bogstav balloner i mange farver og størrelser. Kombineret med tal ballonerne give det uendelig mulighder for hvad du kan skrive/ kommunikere med brugen af tal ballonerne.