udklædning og kostumer

Kæmpe tal ballon | Flotte kæmpe folie tal balloner på ca. 100cm

De kæmpe tal balloner som du finder i denne kategori er nok de klassiske tal balonner som du kender fra diverse bloggere og reality programmer. Kæmpe tal ballonerne er blevet utroligt populærer på meget kort tid og er også en af vores best-sellere..

Men kæmpe tal ballonen er så småt ved at miste sin popularitet til den lidt mindre tal ballon (stor tal ballon) på 88cm. Det skyldes gangske enkelt at det er svært at se forskel på de to størrelser når først musikken spiller, men den kæmpe tal ballon bruger 50% mere helium og bliver således dobbelt så dyr at fylde op, hvis du da ikke kan nøjes med luft!

I gennemsnit bruger et kæmpe ballon tal på 100cm. ca.: 0,048 kubikmeter helium, mens et stort ballon tal på 88cm. i gennemsnit bruger ca.: 0,031 kubikmeter.

Produkter

kæmpe ballon tal
 
Udklædning og kostymer, festtema ideer, 80er fest, hollywood fest, polterabend pynt, afterski temafest, temafest pynt, temafest mexico, kostume ideer til voksne, temafest hawaii, temafest skovlunde, barbie kostume voksen, mad tema lande, havtema kostum