Kæmpe udvalg af ensfarvede servietter  

Servietter er uundværlige uanset hvilken form for fest eller sammenkomst du skal holde. Hos festtema har vi servietter til en hver lejlighed, men i denne kategori har vi "kun" samlet alle de ensfarvede servietter og servietterne kommer i mange forskellige størrelser og farver naturligvis. 

Når du vælger servietter, så skal du ikke kun forholde dig til servietternes farve. Nogle er gennemfarvede, hvilket vil sige at de er farvet på alle serviettens flader, mens andre kun er farvet på én side (1/8 del af servietten). Husk derfor at kigge nøje efter før du vælger og når du sammenligner pris.

Endelig er der forskel på typen og kvaliteten af ensfarvede papirservietter. Du kan finde både 2- og 3-lags servietter, alm. papirservietter som er svære at folde pænt men perfekte til havefest og Airlaid servietter som er nemme at folde og eksklusive i både fremtræden og brug.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Vælg mellem 100 vis af ensfarvede servietter | Middagsservietter (40x40cm), Alm. servietter, Frokost servietter, cocktail servietter | Dag til dag levering mulighed for storkøb
 
3