Airlaid servietter - luksus servietter i stoflignende kvalitet

Køb Airlaid servietter i 30 forskellige farver her | Luksus servietten der føles som stof og er perfekte til at folde | Dag til dag levering af Airlaid servietter så du kan bestille online til levering i morgen, eller hente dem i butikken i Skovlunde allerede i dag.

Airlaid servietterne er til dig der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Når du køber en Airlaid serviet får du næsten samme brugsoplevelse som den en stofserviet giver, men du får samtidig en serviet som kan foldes og som ér til engangsbrug.

Airlaid servietterne er super absorberende i forhold til både almindelig papirservietter og langt de flete typer af stofservietter. Desuden findes vores airlaid servietter i mere end 30 forskellige farver så du kan dække det smukkeste og mest eksklusive bord. 

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
Side:
  1. 1
  2. 2

Airlaid servietter 40 X 40

Airlaid er betegnelsen på en papirtype som giver et airlaid produkter, her servietter og duge, væsentligt forbedrede egenskaber i forhold til traditionelle papirprodukter.

Airlaid servitten har en bløde textur, der minder meget om stof og er super absorberende. Samtidig er den mere fast i fiberstrukturen, så den er nem at folde og flader ikke sammen som en almindelig serviet.

Airlaid servietten er måske nok dyrer end de billige papirservietter, men kvaliteten er også mange gange bedre og fremstår langt mere eksklusiv. Hvilket sandsynligvis er årsagen til at den er så populær når det kommer til elegangt borddækning, hvad enten det er på restauranter eller til livest store begivenheder som barnedåb, konfirmationer og brylluper.

Forskel på Airlaid servietter

Da Airlaid er en behandlingsteknik og ikke et produktnavn, eller brandname, skal du være opmærksom på at der kan være stor forskel på de forskellige Airlad servietter du kan købe. Du kan altsås ikke udelukkende sammenligne airlaid sevietterne på pris, men bør være opmærksom på følgende egenskaber ved airlaid servetterne du kigger på:

Tykkelse
Altså hvor tykt airlaid papiret er. Dette kan aflæses af vægten, som typisk oplyset som gram/m2

Antal lag
Der er forskel på hvor mange lag de enkelte Airlaid servietter lavet i. De billigste Airlaid servietter er som regel kun 2-lags, mens det normale er 3-lags og så kan du endda finde 4-lags Airlad sevietter.

Indfarvningen
Du skal være opmærksom på om indfarvningen er fast, eller om farven smitter af. Igen er der penge at sparer ved produktionen af servietterne hvis ikke ikke indfarvningen er fast.

 
2