Servietter | Middagsservietter | Frokostservietter

Hos Festtema har vi et stort udvalg i servietter og engangsservice. Vi har naturligvis kvalitetsservietter i form af Airlaid servietter fra Bækkelund, Gennemfarvede servietter i flere forskellige størrelser og massevis af servietter med print i forskellige temaer.

Hvis ud kal bruge engangsservice i form af kopper, tallerkenerbestik eller duge skal du kigge i den respektive kategorier eller under det specifikke tema som engangsservicen passer til.

Vores servietter findes både i mange forskellige farver og med print der matcher vores mange Fest Tema'er. Servietterne findes også i flere størrelser; middags-, frokost-  og drinksservietter.

Produkter

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Servietter i stakkevis

Her hos Festtema har vi valgt at have servietter der passer til vores forskellige tema’er. Så uanset om du er på udkik efter ensfarvede servietter eller om servietterne skal være med print – så passer de sammen med vores øvrige engangsservice og bordpynt.

Har du valgt lyserød som farve, så findes servietten i samme lyserøde nuance som dug, kop og bordløber. Har du valgt pirattema kan du også få servietterne med samme print som kopper, slikposer m.m.

Du kan naturligvis også blande på tværs af farver og tema’er og på den måde sætte dit helt personlige og unikke præg på brodpynten.

Ved sidste optælling havde vi mere end 350 forskellige slags servietter på lager og kan du ikke lige finde den farve eller størrelse du leder efter, så skriv til os for vi kan skaffe det meste.

Afhængigt af årstiden er der forskel på hvilken type servietter der er mest populær, men i foråret er der typisk stor efterspørgsel på ensfarvede Airlaid kvalitetsservietter fra Bækkelund

 

Servietter i flere størrelser og former

Vores servietter kommer i flere forskellige størrelser og selv om langt de fleste af servietproducenterne laver de klassiske firkantede servietter, så findes der altså enkelte der producere runde servietter og servietter formet som diverse figurer.

Her hos Festtema inddeler vi typisk servietterne i 4 størrelseskategorier, men du kan IKKE tage for givet at alle servietter i én kategori har nøjagtigt samme mål. De 4 størrelser er:

 

 1. Cocktailservietter (typisk 20X20cm.)
 2. Kageservietter (typisk 25 X25cm.)
 3. Frokostservietter (typisk 33X33cm.)
 4. Middagsservietter (typisk 40X40cm.)

 

Når du handler servietter, så skal du også huske at der kan være forskel på hvordan målene er angivet. Normalt angives serviettens mål som ”udfoldet”. Så når en middagsserviet, f.eks. angives som værende 40X40cm, så er den reelt 20X20cm foldet.

 

Vi anbefaler dog at du altid tjekker størrelsen på den enkelte serviet og denne angives på varekortet i
faktaboksen lige under varenummeret.

 

Billige servietter

 Du kan sikkert finde billigere servietter i supermarkedet eller hos andre webshops, men husk når du sammenligner priser skal du også sammenligne hvad du får for pengene. Det er med servietter som med så meget andet, der er mange steder at skærer hjørner:

 • Hvor mange lag papir har servietterne?
 • Er servietterne gennemfarvet, eller er det kun den øverste overflade der har farve/print?
 • Hvad er sugeevnen
 • Hvor mange servietter er der i én pakke
 • Smitter servietten af når den bliver fugtig/våd

 

Festtema går ikke på kompromis med kvaliteten – heller ikke når det handler om servietter. Så måske er vores servietter ikke umiddelbart de billigste, men vi er ret sikre på at vores servietter er mere end konkurrencedygtige prismæssigt hvis du sammenligner kvalitet og pris.

 

Servietfoldning

Hvis du vil gøre lidt ekstra ud af borddækningen, så kan du med fordel folde servietterne og tilføje det lille ekstra, som dine gæster vil snakke om lang tid fremover. Men igen skal du være opmærksom på hvad du ønsker at folde og om de servietter du kigger på, egner sig til servietfoldning.

Du skal være opmærksom på at nogle designs kræver rektangulære servietter, andre firkantede og nogle kræver at servietten der foldes, er rund.

Du finder masser af inspiration og brugervejledninger til servietfoldning på Youtube.

13