Paptallerken | Køb ensfarvede paptallerkener eller med print

Paptallerkner i 15 forskellige farver & mange flere med temaprint | Tallerkenerne fås i 3 str.; middags-, frokost- & kagetallerken | Med duge & kopper der matcher

Hos Festtema har vi et stort udvalg i paptallerkner og vi har natuligvis paptallerknerne i både ensfarvede og med temaprint som eksempelvis batman, Gurli gris eller barnedåb. Du kan selv vælge om paptallerkenen skal være som frokosttallerken eller middagstallerken - syntes du det bliver for meget med tallerknerne i én farve eller +et print kan du sagtens mixe paptallerknerne og skabe dit helt eget look.

Hvis ud kal bruge andet engangsservice, ud over paptallerkner, for eksempel i form af kopper, servietterbestik eller duge skal du kigge i den respektive kategorier eller under det specifikke tema som engangsservicen passer til. Vælger du Westernetema finder du både udklædning, pynt, dekoration samt engangssservice og paptallerkner i westerntema.

Du kan sikkert finde billigere paptallerkener online, men næppe nogle som både er biolligere og i bedre kvalitet. Vores paptallerkner og engangsservice er godkendt som fødevarekontaktmateriale og tåler både koldt og varmt. Ligesom tallerknerne ikke knækker sammen under vægten af kage eller bliver gennemvåde bare fordi du servere sauce for dine gæster.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Paptallerkner er fødevarekontaktmaterialer

Når du køber paptallerkner, er der mange ting du bør overveje, ikke bare om farven passer med de øvrige dekorationer eller om printet på tallerkenen er i rette tema, tone og stil. Du bør også overvej om den tallerken du kigge på lever op til dine kvalitetskrav, for en paptallerken er ikke bare en tallerken lavet i pap – der kan være stor forskel på kvaliteten og egnetheden.

For det første skal du sikre dig at de tallerkener du køber, er godkendt som ”fødevarekontaktmateriale”. Det lyder voldsomt og er måske også at skyde gråspurve med kanoner, men med godkendelsen kan du være næsten 100% sikker på at belægningen på tallerkenen ikke smitter af og ødelægger din mad eller frigiver kemikalier eller andet. Det fremgår typisk af emballagen om en kop eller tallerken er godkendt til både kulde og varme….

Alle paptallerkener, engangskopper, sugerør m.m. som kommer i kontakt med mad (fødevarer) skal være godkendt som ”fødevarekontaktmateriale” og for at sælge dem skal virksomheden der sælger disse være med i ”Smiley ordningen”. Sælges paptallerkner og andet engangsservise stk. vis bør du overveje om det lever op til dine egne normer for god hygiejne, for det er som udgangspunkt ikke muligt at rengøre paptallerkner og kopper inden brug.

 

Servering på paptallerkner kræver kvalitet

Du kan sagtens dække et flot bord med paptallerkner og engangsservice, men du bør tænke over kvaliteten af servicen i forhold til hvad du skal servere:

Kan tallerkenen tåle sauce?
det er vigtigt at tallerkenen er belagt med en ordentlig ”coating”, så pappet ikke suger væden til sig.

Skal der serveres buffet? 
det er vigtigt at tallerkenen er lavet med flere lag pap og ikke ”knækker” hvis der ligger steg og kartoffelsalat på en ene halvdel af gæstens tallerken.

Skal der serveres varm mad? 
Er tallerkenen godkendt til brug med varme retter.

 Kæmpe udvalg af paptallerkener & engangsservice

Vi sætter en ære i af have et stort og komplet udvalg af paptallerkner i ordentlig kvalitet. Derfor finder du heller ikke super billige paptallerkner i vores sortiment, men til gengæld fører vi de fleste af vores paptallerkener i 3 forskellige størrelser:

• Middagstallerkner i pap
• Frokosttallerkner i pap
• Kagetallerkner i pap

Som standard består vores faste sortiment af paptallerkener, kopper og tilsvarende engangsservice af mere end 15 ensfarvede paptallerkner. Du kan eksempelvis vælge mellem 3 forskellige nuancer af lyserøde engangstallerkner i pap, eller vælge at netop din farve paptallerken skal være limegrøn.

Paptallerkenerne kommer også i forskellige former – ikke kun som runde tallerkner. Alt i alt har vi mere end 200 forskellige paptallerkner du kan vælge i mellem og alle kan leveres fra dag til dag.

 
9