Papirdug | Plastikdug | Engangsdug

Hos Festtema finder du et bredt udvalg af engangsduge i mange forskellige farver, print, typer og størrelser. Vi har firkantede papir- og plastikduge. Runde duge, duge på ruller og endda papirduge med plastikunderlag.

Så uanset om du skal bruge en dug til en barnedøb, et studentergilde eller en børnefødselsdag eller temafest - så finder du den i denne kategori!

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

papirduge til alle behov

Papirdugen er et populært valg når der skal dækkes op til fest; den er praktisk, prisbillig og kan både fås i festlige farver og forskellige kvaliteter.

Vælger du en papirdug med damask print får du en effektiv dug der kan tørres af og som kommer i et utal af farver, så du kan endda bruge dugen som en integreret del af dekorationen til din fest. Skal du holde barnedåb kan du eksempelvis vølge enten den lyseblå eller lyserøde papirdug. Sakl du holde konfirmation fås den damask prægede papirdug også i hvid eller mørkeblå.

Skal det være lidt mere eksklusivt kan vi anbefale en Ailaid papirdug. Her er kvaliteten helt på højde med stof. Airlaid papirdugen kommer både på rulle og som "kuvert-dug" i papir men uanset hvilken type du fortrækker, så får d en papirdug med et perfekt "fald" omkring bordet, en lækker og blød overflade.

Vi har naturligvis også papirduge med porint og her er de mest populærer mmodeller nok vores ternede papirduge i enten rød/hvide tern (pepita tern) eller den blå/hvid terned papirdug i tyroler-design.

Er valget faldet på en papirs dug kan du med god samvittighed smide den ud efter brug, hvilket gør oprydningen til en leg og så behøver det ikke engang gøre ondt på økonomien.

Mange størrelser papirduge

Vi har mange forskellige størrelser af papirduge, men alle måler enten 1M eller 1,2M i bredden, så de passer til langt de fleste almindelige borde. 
Afhængigt af hvordan du så stiller dine borde, har vi både kuvert-duge i papir, altså firkantede papirduge som typisk måler 1,8M X 1,2M, og papirduge på rulle som finde si mage forskellige længder fra 8M til 50M

 
3