Konfetti

Konfetti sutter til barnedåben & konfetti formet som Chili til Mexicanerfesten | Kæmpe konfetti, Papir Konfetti, metallic konfetti | Vi har 250 slags konfetti 

Konfetti er et dekorativt indslag på et hvert bord - uanset hvilken temafest du holder. I denne kategori har vi samlet alt vores konfetti så du let kan finde den rigtige konfetti til netop din temafest. Vi har eksempelvis Snefnug konfetti til julebordet, Edderkoppe konfetti til Halloweenfesten og konfetti med Hibiscusblomster til Hawaiifesten.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bordkonfetti | Festlig konfetti til alle slags fester

Skal bordet være ekstra festligt er bordkonfetti en rigtig sjov mulighed. Til discofesten kan vi anbefale noder eller balloner, til Gangster festen er det oplagt med konfetti stjerner i guld eller sølv og til Halloween kan du sprede hyggelig uhygge konfetti med søde spøgelser eller små skeletter. Kun fantasien sætter grænser og her finder mange sjove varianter af bordkonfettien.

XL konfetti

Vi har også bordkonfetti i ekstra store størrelser, eksempevis vores flotte konfetti tal som måler hele 6,5cm. De findes i mange tal og fareve kombinationer inkl. de meget populærer "50" i guld, som er oplagte til guldbryllupet.

 
9