Latex balloner | Køb kvalitets balloner i latex til helium eller luft

Standard, pastel, metallic & chrome balloner | Vandballoner, små balloner & 5 andre størrelser latex balloner helt op til 100cm | 1, 10, 30 & 100 stk. balloner

I denne kategori har vi samlet alle de almindelige balloner og her er latex balloner i alle tænkelige farver. Vores latex ballonner er for 95% af sortimentet egnet til helium, men du kan naturligvis også bare bruge luft.

Det at ballonen er lavet i latex betyder at "gummien" er tættere og de mindre molekyler som helium består af har derfor sværer ved at trænge ud end ved brug af de helt billige balloner.

Vi lagerfører normalt vis balloner i 10 stk eller 100 stk., men skal du bruge rigtigt mange balloner så kontakt os og få et godt tilbud.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Fakta om balloner

Gummi ballonen er officielt opfundet af Michael Faraday in 1824, til brug i hans laboratorium, men balloner er brugt langt før det og der er eksempler på at nogle af de første balloner man kender til, var lavet af tørrede dyreblærere.

De fleste forbinder balloner med dekoration & underholdning, men faktum er at blloner bruges i mange flere sammenhænge inklusiv transport, meteologi, medicinsk behandling, industrielle sammenhænge og militært forsvar.

Latex balloner til pynt & dekoration

Her hos Festtema har vi fokus på balloner til pynt og dekoration og i den sammehæng udgør latex balloner langt den største varergruppe. Vi har mere end 50 forskellige farver/nuancer når det kommer til latex balloner og de fleste farver få også med flere forskellige typer af finish

Vi har naturligvis de helt små vandballoner til leg i haven og dekorationsballoner på bare 12cm. Men vi har også kæmpeballoner med en diameter på over 1M. og så flere forskellige størrelser balloner, der alle ligger i spændet for en "almindelig ballon".

Naturlatex er IKKE biologisk nedbrydelige

Vores latex balloner er lavet i 100% naturlatex men det betyrder kun at balloner er lavet af et naturligt udvundet produkt - Balloner er IKKE biologisk nedbrydelige selv om mange får det til at lyde som om de er!

Balloner i Naturturen bliver ikke omdannet til muld eller tilsvarende, men omdannes til micropartikler af plast eller naturlatex.

Så husk altid at rydde op efter du har brugt balloner i naturen, det gælder uanset op du har pyntet op, lege med vandballoner eller bare holdt ballondans på terassen.

 
11