Folie tal balloner | Balloner formet som tal

Vi har folie tal balloner i 5 forskellige størrelser, fra 19 til 100cm. Folie tal ballonerne fås i 8 forskellige farver inklusiv guld, sølv, rosegold og regnbue farvet. Tal balloner fra kun 15,- kr.

Alle elsker balloner og tal balloner i folie er blevet utroligt populærer på meget kort tid. Men folie tal balloner er også utroligt festlige og ofte anvendt i forbindelse med jubilæer, re-unions, sølv- og guldbrylluper da de kobinerer fest & farver med tydelig kommunikation af hvad der fejres.

Derfor har vi også de populære foile tal balloner, ikke bare i sølv og guld, vi har også tal balloner i sort, pink, rød og blå. Fælles for dem alle er, at de holder utroligt godt på luften (eller helium). så du kan dekorere tidligt med tal balloner og efter festen kan de bruges som trofæ i op til en måned.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stort udvalg af folie tal balloner

Vi har tal balloner i 8 forskellige farver og 5 forskellige størrelser. Så i praksis kan du vælge mellem langt over 100 forskellige tal balloner i éntal: 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 & 9.

Vi har også sammensatte tal hvor tal ballonen er formet som eksempelvis tallet 20, 25 eller 50. Så uanset om du skal pynt med tal balloner til en børnefødselsdag, et sølvbryllup eller en re-union eller noget helt andet så kan du finde tal ballonen her.

Ikke alle tal balloner duer til helium

Selv om det kunne være nærligge at tro, er det ikke alle tal balloner der duer til helium. Alle ballonerne kan pustest op med brug af helium, men de mindste er for tunge til at heliumen vil få dem til at svæve.

Derfor er det vigtgit at du læser på varebeskrivelsen for de enkelte tal balloner så du ikke ender med at købe de forkerte. Til gengæld er der mulighed for at hænge tal ballonerne op.

Dekoration med tal balloner

Alle tal ballonerne er forberedet med små "øjne" i kanten af ballonen så de let kan bindes op med fiskesnørre eller anden tynd tråd. De mindste tal balloner kan også monteres på en standard ballonpind hvilket giver nogle helt andre muligheder for dekoration.

Husk også vi har folie bogstav balloner i mange farver og størrelser. Kombineret med tal ballonerne give det uendelig mulighder for hvad du kan skrive/ kommunikere med brugen af tal ballonerne.

 

 

 
9