Helium | Ballongas | Helium til balloner

Helium til balloner eller ballongas som nogle også kalder det, er en relativt ufarlig gasart der er lettere end luft hvilket også er forklaringen på hvorfor heliumfyldte balloner stiger til vejrs.

Heliumen som vi sælger i engangsflasker er magen til den ballongas vi bruger når vi fylder kundernes folieballoner med helium i butikken i skovlunde. Så uanset om du skal bruge balloner fyldt med helium/ ballongas her og nu eller til din næste fest - så kan vi hjælpe. Husk helium på engangsflaske kan gemmes på samme måde som gas til grillen kan gemmes. Sørger du for at lukke ventilen på heliumflasken helt, så har du også ballongas til din næste fest.

Alle vores balloner, med undtagelse af vandballoner, er egnet til at blive fyldt med helium. Vores balloner er nemlig lavet af latex eller folie og det vil sige at heliumgassen ikke siver igennem så hurtigt som ved brug af de billigste gummiballoner..Samtidig har vi også et HiFloat i mange forskellige størrelser, så du kan fokre at selv latexballoner med helium kan holde sig svævende i op til 24 timer.

Produkter

1