Tyrolerkostume | Tyrolerkostumer til mænd

Originale tyrolerkostumer til mænd - tyrolerkostumerne fås i alle niveauer af kvalitet og pris.

Vi har alle vores tyrolerkostumer på lager i Skovlunde og kan sende fra dag til dag, men du er også velkommen til at kommer forbi og prøve dine nye tyrolerbukser først!

Tyroler bukser i brun, tyroler bukser i grøn. Tyrolerkostumer som både indeholder tyrolerskjorte, tyrolerbukser og tyroler hat. Her er naturligvis også tyroler stømper og tyrolerhatte. Vi har billige tyroler bukser i stof, lækre tyrolerbukser i læder og originale tyrolerbukser som dem du ser i München når der er Oktoberfest.

Kort sagt alt hvad du skal bruge uanset om du skal til privat tyrolerfest hos underboen eller Oktoberfest i München og står og mangler et tyrolerkostume.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
Side:
  1. 1
  2. 2

Tyrolerkostumer til mænd

Når der skal vælges tyrolerkostume så har mændene, for en gang skyld et meget større produktunivers at vælge fra end kvinderne. I praksis kan du nøjes med at vælge mellem lederhorsen og skjorte, men selv her er der masser af valg der skal træffes:

  • Skal bukserne være korte, knælange eller lange?
  • Skal bukserne være med seler og skal de være i stof eller skind og i givet fald hvilken type skind?
  • Skal skjorten være med korte eller lange ærmer og skal den være ternert eller ensfarvet? | Bukser, skjorter, Shorts eller komplette Tyroler kostumer til mænd

Men går du all in med tyrolerkostumet så skal du virkelig til at vælge, for et komplet tyroler outfitt inkludere også; Sko, hat, vest, jakke og endda en slags sokker som tyskerne kalder loferl.

 
Udklædning og kostymer, festtema ideer, 80er fest, hollywood fest, polterabend pynt, afterski temafest, temafest pynt, temafest mexico, kostume ideer til voksne, temafest hawaii, temafest skovlunde, barbie kostume voksen, mad tema lande, havtema kostum