Tyrolerkostume | Tyrolerkostumer til mænd

Originale tyrolerkostumer til mænd - tyrolerkostumerne fås i alle niveauer af kvalitet og pris.

Vi har alle vores tyrolerkostumer på lager i Skovlunde og kan sende fra dag til dag, men du er også velkommen til at kommer forbi og prøve dine nye tyrolerbukser først!

Tyroler bukser i brun, tyroler bukser i grøn. Tyrolerkostumer som både indeholder tyrolerskjorte, tyrolerbukser og tyroler hat. Her er naturligvis også tyroler stømper og tyrolerhatte. Vi har billige tyroler bukser i stof, lækre tyrolerbukser i læder og originale tyrolerbukser som dem du ser i München når der er Oktoberfest.

Kort sagt alt hvad du skal bruge uanset om du skal til privat tyrolerfest hos underboen eller Oktoberfest i München og står og mangler et tyrolerkostume.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
Side:
  1. 1
  2. 2

Tyrolerkostumer til mænd

Når der skal vælges tyrolerkostume så har mændene, for en gang skyld et meget større produktunivers at vælge fra end kvinderne. I praksis kan du nøjes med at vælge mellem lederhorsen og skjorte, men selv her er der masser af valg der skal træffes:

  • Skal bukserne være korte, knælange eller lange?
  • Skal bukserne være med seler og skal de være i stof eller skind og i givet fald hvilken type skind?
  • Skal skjorten være med korte eller lange ærmer og skal den være ternert eller ensfarvet? | Bukser, skjorter, Shorts eller komplette Tyroler kostumer til mænd

Men går du all in med tyrolerkostumet så skal du virkelig til at vælge, for et komplet tyroler outfitt inkludere også; Sko, hat, vest, jakke og endda en slags sokker som tyskerne kalder loferl.

 
2