Heidi kostumer | Tyroler kostume til kvinder

Heidi kostumet er synonym med den kække udgave af tyroler kostumet: En kort og gerne lidt fræk tyroler kjole.

I denne kategori har vi samlet mere end 30 forskellige Heidi kostumer som passer til tyrolerfesten. Heidi kostumerne strækker sig fra hele kjolesæt inkl. skjorte og forklæde til en løs tyrolerskjorte, et par tyroler shorts i skind eller et par kække tyroler strømper. Du finder naturligvis også den klassiske tyroler dirndl og en tyrolertop som kan forvandle et par jeans til et komplet tyrolerkostume. 

Så uanset om du skal have et komplet Heidi kostume eller en mere tækkelig lang tyrolerkjole så finder du det i denne kategori med tyroler kostumer til damer. 

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Heidi kostume - hvor kommer navnet fra?

Det er svært at sige hvorfor Heidi kostumet er blevet synonym med tyrolerkjolen i den kække, næsten vovede udgave af tyroler kostumet til kvinder der grundlæggende er en Dirndl.

Vi har forgæves forsøgt at finde en forklaring på hvor navnet stammer fra, Vi har solgt kostumer og udklædning til Oktoberfester/tyrolerfester i snart 10 år og flere af os har været i München til Oktoberfest flere gange men aldrig fundet eller fået en plausibiel forklaring. Så istedet er vi kommet frem til et par hypoteser om hvor navnet "Heidi kostume" stammer fra.

Vi har været omkring mange potentielle forklaringer, nogle mere fornuftige end andre, men er nået frem til 3 rimelige forklaringer på hvor navnet Heidi kostumet må stamme fra. Internt hælder vi mest til at den "rigtige" forklaring er en kombination af hypotese 1 & 2:

1: Heidi kostumet - en "Personificering" af mænds fantasier!

Dirndl'en som kostumet faktisk er, er en gammel Østrisk stuepige uniform fra det 19. århundrede. Så det er nærliggende at forstille sig at navnet "Heidi kostume" er et lummert slangudtryk for et tysk stuepige kostume.

Det er i hvet fald ingen hemmelighed at Stuepige kostumer, i den franske udgave i hvert fald, er yndet udklædning i soveværelset.....

2: Heidi kostumet - opkaldt efter et klassisk tysk pigenavn

Heidi er et gammelt tysk pigenavn som stammer fra Adelheid, hvis betydning best kan oversættes til "ædel" eller "fornem". Så hvis et kostume skulle opkaldes efter en tysk kvinde ville valget af navnet Heidi være oplagt da navnets grundlæggende betydning ville være: Fornemt kostume.....eller endnu mere fortænkt: Fornem tysk klædedragt...

3: Heidi kostumet - god markedsføring

I al den tid Festtema har solgt udklædning har vi haft et Heidi kostume og det er ikke os selv der har opfundet navnet. En Italiensk producent har navngivet et kort, sødt og meget feminint tyroler kostume "Heidi" og det har altid været en af vores bedst sælgende tyroler kostumer. Om det skyldet navnet eller en uanmindelig veldesignet tyrolerkjole er ikke til at sige.

Men måske har den Italienske producent ramt sømmet på hovedet med deres Heidi kostume. Lidt på samme måde som Coca Cola har haft held til at bilde hele verden ind at Julemanden er klædt i rødt tøj og har et langt hvidt skæg - en idé de fødte med en reklame kampagne som blev vist første gang tilbage i december 1930 i The Saturday Evening Post.

Kender du forklaringen, på hvor navnet "Heidi kostume" stammer fra, hører vi meget gerne fra dig. Men indtil vi har en rigtig god forklaring er alle muligheder åbne og så er det egentlig op til dig selv at vurdere om én af ovenstående forklaringer kunne være den rigtige.

 

 
3