Hawaii tøj | Hawaii skjorter, Hawaii kjoler etc.

Hawaii tøj er næsten ikke tøj men består oftest af kun ét stykke tøj og for rigtige Hawaii entusiaster er Hawaiitøj blot et skørt lavet af bast som i bedste fald er ledsaget af den obligatoriske Hawaiikrans.

Hawaii er i virkeligheden Amerikanernes Mallorca - stedet hvor den højere mellemklasse tager på eksotisk badeferie og hvor resten af verden drømmer om at komme hen. Derfor er både Hawaii skjorter, Bermuda shorts og storblomsterede kjoler og saronger også både popurlært og autentisk Hawaii tøj. Så i denne kategori har vi samlet alt det tøj der med rette assosieres med Hawaii

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
Side:
  1. 1
  2. 2

Hawaii tøj

Hawaii, tidligere kendt som Sandwich øerne, er den 50. delstat i USA og som sådan kan man vel ikke tale om Hawaii tøj i moderne forstand….

Ikke desto mindre er der en del tøj som stadig associeres med Hawaii og drømmen om dette eksotiske paradis. Øverst på denne liste komme Hawaii skørtet, der bare er et bast skørt. Hawaiiskørtet kan i virkeligheden spores tilbage til den oprindelige indvandring fra Polynesien og Tahiti.

Ud over bast skørter er Hawaii synonym med Hawaii kranse der stadig hænges omkring halsen på besøgende (i dag turister) som et symbol på gæstfrihed.

Resten af det oprindelige Hawaii tøj, kan næsten ikke kaldes tøj. Her er tale om blomster dekorede toppe og BH’er. Eller ligefrem BH’er lavet af kokosnødder og anden påklædning og dekoration skabt med udgangspunkt i den lokale fauna, typisk blomster, hvoraf den stedegne Hawaiirose er den mest autentiske.

Moderne Hawaii tøj

Det mere moderne hawaii tøj er måske nok fra Hawaii, men målrettet de mange turister der hvert år kommer for at surfe, bade og nyde den vilde og eksotiske natur plus lokalbefolkningens gæstfrihed.

Hawaiiskjorten er eksempelvis ”opfundet” af en Japansk immigrant i 1904 og blev for alvor populærere da en lokal kinesisk forretningsmand tog idéen til sig og begyndte at sælge hawaiiskjorter på strandpromenaden i Honolulu til især surfere.

Printet er oprindeligt Polynesisk inspireret og går i dag igen på både skjorter, saronger, shorts og kjoler.

 
Udklædning og kostymer, festtema ideer, 80er fest, hollywood fest, polterabend pynt, afterski temafest, temafest pynt, temafest mexico, kostume ideer til voksne, temafest hawaii, temafest skovlunde, barbie kostume voksen, mad tema lande, havtema kostum