Opposuits | Cool opposuits til mænd & kvinder

Opposuits er det fedeste jakkesæt du kan finde hvis du sætter pris på et jakkesæt med udtryk. Opposuits er klassiske jakkesæt som ikke kun findes i mange cool farver, men også i utallige  sjove og seje designs; Star wars, Hawaii look, Super man, Testival (prøve billedet) og til både mænd, kvinder & børn

Vi lagerfører alle de Opposuits der findes og har dem i alle størrelser; altså str. 48 til 64 for mænd. Str. 34 - 44 for kvinder og størrelse small, medium og Large til børn.

Så skal du klædes ud, men har det bedst i et jakkesæt er Opposuits med garanti også noget for dig.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Opposuits | Jakkesætter der kræver opmærksomhed

Opposuitet er det ultimative party jakkesæt og efter en relativ kort introduktions periode hvor Opposuits var forbehold herre er der nu også cool Opposuits til kvinder.

På tværs af køn findes de nu ca. 60 forskellige Opposuits design. Fra de de klassiske ensfarvede Opposuits til de noget viddere ensfarvede i eksempelvis orange, pink og gul. Der findes de sjove designs som er forbeholdt højtider som eksempelvis Jul, Halloween, Oktoberfest og Skt. Patrics Day. Og som sidste nye trend er der også kommet "brand-designs" til som giver dig mulighed for at udtrykke din begejstring for Superman, Star Wars, Batman eller andre ikoniske brands og karakterer.

Opposuits til mænd

Det hele startede med Opposuits til manden der gerne ville klæde sig ud, men hverken ville gå på kompromis med stil eller kvalitet. Opposuit er klassiske jakkesæt med jakke, bukser og slips der matcher - og i en kvalitet der er sjældent set i kostumeverdenen.

Vi oplever en stigende efterspørgsel på opposuits. Ikke bare hos festglade unge der giver den maks gas til et polteraben, en firmafest eller som centrum ved julefrokosten.
Opposuitet bliver i stigende grad også købt af voksne der skal til temafest men stadig føler sig bedst tilpas i et jakkesæt og af direktører der skal tale ved større forsamlinger men gerne vil gøre det i eksempelvis firmaets farve.

Endelig ser vi at også konfirmander og helt unge voksne vælger et klassisk Opposuit som deres første jakkesæt.

Opposuits til kvinder

I starten af 2017 kommer også Opposuitet til kvinder. Et Opposuit til kvinder laves også i de klassiske ensfarvede udgaver og en lang række af de mest popurlærer designs fra herreserien; Testival (prøvebilledet), Skt. Patrics Day og med Hawaii print.

Til forskel fra herremodellen kommer Opposuitet til kvinder med en klassisk jakke og smart nederdel der matcher.

Opposuits til børn & Teenagere

Den er god nok, i løbet af foråret 2017 kommer der også Opposuits til både børn og Teenagere - og Festtema kommer til at fører dem alle og vi glæder os.

3