Få alt i tøj til Oktoberfesten: Dirndler, lederhosen, skjorter & hatte

Danmarks største sortiment af Oktoberfest tøj | Frække Dirndler, autentiske lederhosen og masser af klassisk tilbehør som hatte, strømper & sko | 1 dags levering

Det tøj, som man har på til Oktoberfest er ikke hverdagstøj - heller ikke for beboerne i Tyrol-området. Det er dét, tyskerne kalder for trachten mode eller landhausmode og tøjet består oftest af de klassiske tyrolerkjoler (kaldet  en dirndl) og Lederhosen til mænd. Selvom tøjet ikke er hverdagstøj, er der stor mode indenfor Oktoberfest kostumer, og derfor er udvalget af både lederhosen, veste, skjorter og tyrolerkjoler ekstremt stort. 

Tøjet til Oktoberfesten er meget inspireret af traditionelle klædedragter fra Tyrol, mens farver, mønster og kvalitet er underordnet. Kendetegnet for herrernes lederhosen er, at de ofte er korte og med både smæk & seler. Derudover er de mest klassiske skjorter ternede eller helt hvide. Til damerne er det mest kendetegnet med folkedanser-agtige kjoler med forklæde, men kvinderne kan også sagtens bruge korte shorts med smæk & seler som herrene, hvis de lyster.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
4