Fastelavnsudklædning til piger | Fastelavn 2020

Udklædningen til Fastelavn 2020 skal være på plads senest 22. februar, for det er dagen før dette års fastelavn. Det gælder uanset om du skal bruge fastelavnsuklædning til piger, damer, drenge eller mænd.

I 2020 er der masser af ny fastelavnsudklædning til pigerne og vi forventer os meget af Anna & Elsa fra den nye Frozen film og Gurli Gris fra tegnefilmen af samme navn. Men også de tidsløse fastelavnsfavoritter som: Disney' prinsesser, Belle, Snehvide, Askepot m.fl. & forskellige søde dyrekostumer vil være at finde blandt pigernes fortrukne fastelavnsudklædninger.

Vi har også meget andet smart & billig fastelavnsudklædning til pigerne i år. Al fastelavnsudklædningen, inkl. dragter, kostumer, parykker, hatte & andet tilbehør er lagervarer og kan sendes fra dag til dag.

Så skal du finde fastelavnsudklædning til din datter, naboens pige eller pigerne fra hele klassen så kal du ikke snyde dig selv for at kigge her.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Fastelavnsudklædning til piger 

Fastelavnsudklædningen til pigernes fastelavn behøver ikke være færdige kostumer eller komplette kopier af pigernes favorit figurer. Det kan lige så vel være en udklædning som tager udgangspunkt i mosters gamle kjole, søsters aflagte nattøj eller noget I selv har kreeret fra bunden af.

Uanset hvilken form for fastelavnsudklædning I leder efter, så kan I finde det her hos os. Vores udklædningsunivers begrænser sig ikke til 8 forskellige Disney prinsesser (dem har vi også), men rummer mere end 200 forskellig pigekostumer og masser af løsdele og andre udklædningseffekter.

I år har vi fået masser af nye parykker til børn og som hos de voksne, er udvalget bare størst i pige parykker....

I stedet for fastelavnsmasker, som vi også har en del af, så kan I give den gas med vores store udvalg indenfor make-up og ansigtsmaling. Vi har både billig & effektfuld ansigtsmaling som er vandbaseret og professionel teater make-up helt uden thalater & parabener.

 
9