Fastelavnsudklædning til drenge | udklædning til Fastelavn

Til Fastelavn 2021 er der masser af forskellig fastelavnsudklædning til drengene. Her har vi samlet mere end 200 forskellige fastelavnsdragter til drenge inkl. de tidsløse fastelavnsfavoritter som: Ninja, Spiderman, Superman & soldater kostumer.

Men her er også mange andet smart & billig fastelavnsudklædning til drengene. Fastelavnsudklædningen som vises online her på siden er lagervarer og kan sendes fra dag til dag, så skal du bruge et drengeudklædning til Fastelavn skal du ikke snyde dig selv for at kigge her.

Dette års populærer nyheder indenfor fastelavnsudklædning er sandsynligvis af finde bland MARVELS superhelte....

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Fastelavnsudklædning til drenge

Fastelavnsudklædningen i denne kategori er ikke nødvendigvis kun til drenge, men indeholder udklædning, forklædning og kostumer som flest drenge typisk vælger. Der er ingen der siger at en dreng ikke må klæde sig ud som sygeplejer eller at piger ikke kan være seje som soldater.

I denne kategori finder du naturligvis fastelavnsudklædning i form af komplette kostumer, men du kan også finde enkeltdele som hatte, skæg, kapper, masker og parykker så du selv kan sammensætte din helt egen udklædning eller peppe kostumet ekstra up.

Drengene er også vilde med accessories, når de skal klædes ud, de kalder det bare noget andet. Hvad med en kastestjerne til Nanja udklædningen, en pistol til cowboy udklædningen eller en kongekrone til ham der skal klædes ud som kattekonge?

Gennem årene har et vigtigt element i udklædningen, til både fastelavn og måske især Halloween, været ansigtsmaling og makeup. For mange drenge er disse højtider en kærkommen chance for at udforske make-up'ens vidunderlige verden med; læbestift, latex og meget andet.

Leder du efter make-up og ansigtsmaling til fastelavn så kik her.

 
9