Fastelavnsudklædning | Fastelavnstøj til babyer og småbørn

Fastelavnsudklædning er ikke kun færdige fastelavnskostumer. Den mest originale fastelavnsudklædning er enten hjemmelavet eller sat sammen af dele fra både egen garderobe og udklædningstøj. I denne kategori har vi samlet børneudklædning til de mindste, værende babyer og småbørn i alederen op til 2 år.

Alle former for udklædning kan i sagnes natur bruges til fastelavn. Udklædningen i denne kategori er alt sammen lagervarer og kan sendes fra dag til dag. Det gælder; udklædningen til piger, drengeudklædning og naturligvis også udklædning til babyer og toddlere.

Ud over færdige/ hele fastelavnsdragter finder du også sjov udklædning i form af hatte, parykker og andet tilbør i børnestørrelse.

Produkter

Fastelavnsudklædning til din baby

Vi har masser af udklæning til både børn og voksne - faktisk mere end 10.000 varernumre som alt sammen er udklædningsrelateret. Det hele er på lager i Skovlunde, København, hvor vi også har vores store og festlige kostumebutik så du har mulighed for at kan se og prøve alle varerne før du eventuelt handler.

Til babyer og småbørn har vi også et stort udvalg af udklædning som både kan bruges til Fastelavn og andre festlige lejligheder hvor baby skal klædes ud.

Fastelavn har ædnret sig meget siden vi selv var børn, tilbage i 1970'erne. Dengang var udklædning noget man i vid udstrækning selv lavede, lånte af familien eller venner og bekendte. I dag er valget af udklædningen meget drevet af medierne; TV serier, Hollywood produktioner og mere eller mindre kendte "stjerner". Ungerne vil ikke bare ligne deres idol, de vil "være identiske" og helst i originale out-fits med de rigtige detaljer.

For baby'er og toddler er denne trend ikke helt så udtalt. Udklædning til de mindste er mere klassisk; søde dyrekostumer, ikoniske personer og klassiske filmhelte er altid populært til småbørn.

Det er først når børnene ikke længere er babyer og selv er modtagelige for "indoktrinering" via TV og film at de begynder at have holdninger til hvilken form for udklædning der er HOT og hviken der er "Not".

 
1