Aalborg Karneval 2020 | Karneval Kostumer 

I år afholdes Aalborg Karneval den 25. maj. Årets tema er "Når jeg bliver stor".
Årets tema er ment som inspiration for valget af kostumer men det behøver du slet ikke lade dig begrænse af. Du kan komme som lige det du vil, bare du bidrager positivt til festen og arrangemenetet i alt almindelighed.
Her har du et par ideer til årets tema. 
Der er ingen tvivl om, at temaet i år er meget bredt - vi glæder os til at hjælpe dig og dine venner med at finde det helt rigtige og unikke kostume til karnevallet. Husk, at vi kan skaffe meget meget mere end det du ser herinde - skriv til os på service@festtema.dk med dine ønsker, så skal vi nok finde en løsning til dig.

Produkter

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Aalborg karneval 2019 - kostumer & udklædning

Traditionen tro tilbyder Festtema igen i år mange sjove, flotte og festlige kostumer til Aalborg Karneval 2018, hvor årets tema er: Til vands, til lands og i luften.....

Til vands, til lands og i luften - Aalborg karneval's tema 2018

Temaet i år for Aalborg Karneval er: Til vand, til lands og i luften...
Et fantastisk og bredt tema som gør det muligt at slå sig løs i kreativitet og fantasi - uniformer og skøre skabninger eller lige hvad du/I har på hjertet. 

Inspiration til årets karneval i Aalborg

Det meste kan henføres til året tema; Til vands, til lands og i luften. For den studerende er verden fuld af bøger, for håndværkeren er verden fuld af værktøj, for score-karlen er verden fuld af kvinder og for ornitologen er verden fuld af fugle.
 
Men hvad er din verden fuld af?
 
Vi har valgt at kategorisere temaet "Verden er fuld af" .... i 3 forskellige grupper:
 1. Eventyr - verden er fuld af; prinser, trolde, prinsesser, nisser og onde stedmødre m.m.
 2. Dyr - verden er fuld af; elefanter, heste, kyllinger, får og grise m.m.
 3. Uniformer - verden er fuld af politi, soldater, sygeplejerske og brnadmænd m.fl. 
Men husk på at med et tema som Verden er fuld af, så er det plads til alle former for udtryk, så måske du har en helt 4. vinkel på hvad din verden er fuld af og dermed hvad Aalborg karneval bliver fyldt med.
 
Vi har masser af tilbehør og kostumer til verden er fuld af...., så du skal bare kontakte os for et godt tilbud, og husk på, at hvis du ikke lige finder det kostume som du leder efter, så kan vi sikkert skaffe det, så lad dig ikke begrænse af hvad du ser i shoppen lige nu, kontakt os og vi løser det sammen.

Rabat til grupper

Jo flere I er i samme antræk - jo mere fylder i op i gadebilledet til året karneval og derved bliver verden fuld af jer. De bedste rabatter på udklædningstøj går til dem som er ude i god tid. Skriv til info@festtema.dk og send gerne billeder med på det look I søger, så går vi straks igang med at finde lækkerier til dig. Bare husk på vi giver ikke rabat på enkelt kostumer men kun til grupper på minimum 6 personer
 
Rigtig god fornøjelse med årets karneval i Aalborg som starter lørdag den 19. maj og vare til lørdagen efter og rigtig god fest.
 
Udklædning og kostymer, festtema ideer, 80er fest, hollywood fest, polterabend pynt, afterski temafest, temafest pynt, temafest mexico, kostume ideer til voksne, temafest hawaii, temafest skovlunde, barbie kostume voksen, mad tema lande, havtema kostum