Aalborg Karneval 2018 | karnevals kostumer 

I år afholdes Aalborg Karneval fra den 19. til 27. maj. Årets tema er "Til vand, til lands og i luften...".

Årets tema er ment som inspiration for valget af kostumer men det behøver du slet ikke lade dig begrænse af. Du kan komme som lige det du vil, bare du bidrager positivt til festen og arrangemenetet i alt almindelighed.

Her har du et par ideer til årets tema. Til vands: Dyr fra havet, Navy Seals, sømand, lystfisker, havfrue, Poseidon. Til lands, er større endnu, her kunne vi blive ved med at remse op: Dyr, planter, mad, planter og blomster, professioner. I luften: Her har vi også dyr, skyer, piloter og stewardesser, sol og måne. 

Der er ingen tvivl om, at temaet i år er meget bredt - vi glæder os til at hjælpe dig og dine venner med at finde det helt rigtige og unikke kostume til karnevallet. Husk, at vi kan skaffe meget meget mere end det du ser herinde - skriv til os på service@festtema.dk med dine ønsker, så skal vi nok finde en løsning til dig.

687 produkter

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

687 produkter

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Aalborg karneval 2018 - kostumer & udklædning

Traditionen tro tilbyder Festtema igen i år mange sjove, flotte og festlige kostumer til Aalborg Karneval 2017, hvor årets tema er: Verden er fudl af.....

Verden er fuld af - Aalborg karneval's tema 2018

Temaet i år for Aalborg Karneval er: Verden er fuld af....
Et fantastisk tema som gør det muligt at slå sig løs i kreativitet og fantasi, for verden af fuld af lige du/I har på hjertet. Hvis bare i er en gruppe på mere end 3 personer vil verden omkring jer være fuld af ????

Inspiration til årets karneval i Aalborg

Verden er som sagt fuld af det meste. For den studerende er verden fuld af bøger, for håndværkeren er verden fuld af værktøj, for score-karlen er verden fuld af kvinder og for ornitologen er verden fuld af fugle.
 
Men hvad er din verden fuld af?
 
Vi har valgt at kategorisere temaet "Verden er fuld af" .... i 3 forskellige grupper:
 1. Eventyr - verden er fuld af; prinser, trolde, prinsesser, nisser og onde stedmødre m.m.
 2. Dyr - verden er fuld af; elefanter, heste, kyllinger, får og grise m.m.
 3. Uniformer - verden er fuld af politi, soldater, sygeplejerske og brnadmænd m.fl. 
Men husk på at med et tema som Verden er fuld af, så er det plads til alle former for udtryk, så måske du har en helt 4. vinkel på hvad din verden er fuld af og dermed hvad Aalborg karneval bliver fyldt med.
 
Vi har masser af tilbehør og kostumer til verden er fuld af...., så du skal bare kontakte os for et godt tilbud, og husk på, at hvis du ikke lige finder det kostume som du leder efter, så kan vi sikkert skaffe det, så lad dig ikke begrænse af hvad du ser i shoppen lige nu, kontakt os og vi løser det sammen.

Rabat til grupper

Jo flere I er i samme antræk - jo mere fylder i op i gadebilledet til året karneval og derved bliver verden fuld af jer. De bedste rabatter på udklædningstøj går til dem som er ude i god tid. Skriv til info@festtema.dk og send gerne billeder med på det look I søger, så går vi straks igang med at finde lækkerier til dig. Bare husk på vi giver ikke rabat på enkelt kostumer men kun til grupper på minimum 6 personer
 
Rigtig god fornøjelse med årets karneval i Aalborg som starter lørdag den 19. maj og vare til lørdagen efter og rigtig god fest.